Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

10.000 iPhones μέσα σε μία μέρα

10.000 iPhones μέσα σε μία μέρα

Παρά την οικονομική κρίση

Μπορεί η παρατεταμένη οικονομική κρίση να έχει "γονατίσει" πολλά νοικοκυριά στην Ελλάδα, ωστόσο φαίνεται ότι μερικές συνήθειες δεν αλλάζουν.

Έτσι την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου, πρώτη ημέρα της εμφάνισης των νέων iPhone 6 και iPhone 6 plus στην ελληνική αγορά, αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν στα καταστήματα για να προμηθευτούν τις νέες συσκευές.

Οι περισσότεροι, βέβαια, είχαν ήδη παραγγείλει ή ακόμα και προ-αγοράσει τα νέα κινητά ήδη από την περασμένη εβδομάδα.

Υπολογίζεται μάλιστα από τα στελέχη της αγοράς ότι έως και το βράδυ του Σαββάτου, που τα καταστήματα ήταν ανοιχτά, θα έχουν πουληθεί περίπου 10.000 συσκευές, ενώ έως το τέλος της χρονιάς θα έχουν πουληθεί συνολικά 50.000 νέα iPhones, όσα περίπου έχουν παραγγελθεί για την εξυπηρέτηση της ελληνικής αγοράς.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα μεγάλο νούμερο, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι νέες συσκευές είναι ακριβές, αφού οι τιμές πώλησης ξεκινούν από τα 739 ευρώ για το iPhone 6 και τα 859 ευρώ για το iPhone 6plus χωρίς συμβόλαια.

Από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται μάλιστα νέες παραλαβές, ώστε να καλυφθεί η αυξημένη ζήτηση. Σύμφωνα με τις παραγγελίες που έχουν ήδη γίνει στις εταιρείες από τις προηγούμενες ημέρες, περίπου οκτώ στους δέκα καταναλωτές προτίμησαν το iPhone 6, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που παρήγγειλαν τα μοντέλα με μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο (64 αντί για 16 GM) παρά το γεγονός ότι είναι περίπου 100 ευρώ ακριβότερα.

Έθνος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις