Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σούπερ Λίγκα: Ντέρμπι στην Τρίπολη

Σούπερ Λίγκα: Ντέρμπι στην Τρίπολη

Ο Αστέρας υποδέχεται τον Ολυμπιακό

Με τρία παιχνίδια ξεκινά σήμερα η 9η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα, που θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου στη Μυτιλήνη με τη συνάντηση Καλλονή-Λεβαδειακός.

Από τους σημερινούς αγώνες ξεχωρίζει, σαφέστατα, το ντέρμπι της Τρίπολης ανάμεσα στον Αστέρα και τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας για τους «ερυθρόλευκους» απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και μια από τις δυσκολότερες έδρες της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Μίτσελ εμφανίζεται με σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της στις εγχώριες διοργανώσεις και το πλήρωσε χάνοντας αρκετούς βαθμούς στις συναντήσεις με Παναιτωλικό (ισοπαλία) και Ατρόμητο (ήττα). Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρίσκεται τώρα στη δεύτερη θέση και να καταδιώκει τον ΠΑΟΚ, από τον οποίο απέχει τρεις βαθμούς, οπότε το περιθώριο έχει στενέψει.

Ο Ολυμπιακός μετέβη στην αρκαδική πρωτεύουσα με αρκετές απουσίες, αφού τέσσερα από τα πρωτοκλασάτα στελέχη του, οι Αφελάι, Ντομίνγκες, Μποτία, Εντινγκά αλλά και ο Μπενίτες έμειναν στην Αθήνα, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και ασθένειας. Απέναντι σε μια πολύ σταθερή και ανταγωνιστική ομάδα, λοιπόν, ο πειραϊκός σύλλογος θα πρέπει να παίξει πολύ καλά για να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.

Ο Αστέρας θα παραταχθεί πλήρης και χωρίς κανένα πρόβλημα, αφού και ο Γκοϊάν είναι εντάξει και ο Στάικος Βεργέτης τον συμπεριέλαβε στην αποστολή. Στόχος των γηπεδούχων είναι οι τρεις βαθμοί, αφού εκτός της δεδομένης αξίας του συνόλου που διαθέτουν λαμβάνουν δικαιώματα και από την αδυναμία που εμφανίζει ο αντίπαλός τους εκτός έδρας.

Το πρώτο σφύριγμα της ημέρας θα ακουστεί στα Περιβόλια των Χανίων, εκεί όπου ο Πλατανιάς που προέρχεται από το «διπλό» στην Κέρκυρα θα υποδεχθεί τον ισόβαθμό του ΠΑΣ Γιάννινα, που είχε υποχρεωθεί σε ισοπαλία στους «Ζωσιμάδες» από την Καλλονή αλλά διαθέτει μια άκρως επικίνδυνη ομάδα, ικανή για ζημιά σε οποιοδήποτε γήπεδο όπως απέδειξε την περασμένη Τετάρτη στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, για το Κύπελλο.

Αμέσως ύστερα θα ακολουθήσει ο αγώνας της Βέροιας ανάμεσα στη «βασίλισσα του βορρά», που φέτος εκπλήσσει ευχάριστα και τον Πανιώνιο, που πριν τρεις ημέρες πήρε ισοπαλία από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το Κύπελλο Ελλάδας. Στόχος των γηπεδούχων είναι η πέμπτη νίκη στα ισάριθμα παιχνίδια που με το σημερινό θα έχουν παίξει στην έδρα τους και οι 18 βαθμοί, αλλά οι «κυανέρυθροι» είναι επικίνδυνοι.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου:

  • 15:00 Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα
  • 17:15 Βέροια-Πανιώνιος
  • 19:30 Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός

 

Πηγή: http://www.naftemporiki.gr/story/875068/souper-ligka-stin-tripoli-dokimazetai-o-olumpiakos

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports