Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Παίκτρια "καυτού" ριάλιτι παντρεύεται ο πρίγκιπας της Σουηδίας! ΔΕΙΤΕ την

Παίκτρια "καυτού" ριάλιτι παντ...

Ανυπομονούν για το γάμο τους

Τι κι αν δεν βλέπουν όλοι με καλό μάτι την αγαπημένη του, που έγινε γνωστή από «πικάντικο» ριάλιτι; Ο πρίγκιπας της Σουηδίας θα το πάρει το κορίτσι και η ημερομηνία του γάμου τους μόλις ανακοινώθηκε!

«Ανυπομονούμε για τον γάμο μας, που θα γίνει στα μέσα Ιουνίου, όταν η Σουηδία είναι πολύ όμορφη. Είμαστε ενθουσιασμένοι», γράφουν στη σελίδα τους στο Facebook

ο πρίγκιπας Κάρολος Φίλιππος και η Σοφία Χέλκβιστ, συνοδεύοντας το μήνυμά τους με μία καλλιτεχνική, ασπρόμαυρη, φωτογραφία.

prince-carl-philip--z.jpg

Ο Κάρολος - Φίλιππος είναι τρίτος στη σειρά διαδοχής του σουηδικού θρόνου, πίσω από την αδερφή του, Βικτωρία, και την κόρη της, Εστέλ, καθώς μία συνταγματική μεταρρύθμιση του 1980 έχρισε διάδοχο του Βασιλιά Γουστάβου το πρώτο παιδί του, ανεξαρτήτως φύλου.

O άκρως γοητευτικός 35χρονος πρίγκιπας έκανε άνω – κάτω το Παλάτι όταν παρουσίασε την 29χρονη αγαπημένη του, με την οποία γνωρίστηκαν σε τουριστικό θέρετρο: βλέπεις, η Σοφία είναι γνωστή σε όλη τη Σουηδία από τις τολμηρές εμφανίσεις της σε ριάλιτι, το «Paradise Hotel», όπου δεν δίστασε να κυκλοφορήσει ημίγυμνη μπροστά στις κάμερες, αλλά και να απολαύσει το μασάζ με τους συμπαίκτες της!

Διαψεύδοντας εκείνους που νόμιζαν ότι ο Κάρολος – Φίλιππος και η Σοφία θα είχαν μία «περιπετειούλα», το ζευγάρι είναι τέσσερα χρόνια μαζί και ετοιμάζεται να παντρευτεί, αφού, πρώτα, οι «παρατρεχάμενοι» του Παλατιού «μεταμόρφωσαν» την 29χρονη στα πρότυπα της Κέιτ Μίντλετον…

16b34860-4d78-11e4-aeaa-e7b7c3e48c8b_03.jpg

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight