Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στήριξη του υπουργού παιδείας Ανδρέα Λοβέρδου στον Πρύτανη Θ. Φορτσάκη

Στήριξη του υπουργού παιδείας Ανδρέα Λοβ...

Για το θέμα του ελέγχου εισόδου – εξόδου από την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών

Τη στήριξη του υπουργείου Παιδείας έχει η απόφαση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θ. Φορτσάκη να ελέγχεται η είσοδος και η έξοδος από την πρυτανεία.

Ο Αχαιός Υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος σε δηλώσεις του κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στο θέμα αυτό και πρόσθεσε, "δεν είναι δυνατόν στο κέντρο της Αθήνας, το κέντρο διοίκησης του μεγαλύτερου και ιστορικότερου πανεπιστημίου της Ελλάδας να μην μπορεί να γίνεται έλεγχος ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει στο διοικητήριο, στην Πρυτανεία.

Είναι δυνατόν να είναι ανεξέλεγκτη η είσοδος και η έξοδος από το κτίριο και να μην υπάρχουν οι στοιχειώδεις κανόνες, που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του; Αυτό προκαλεί κινητοποιήσεις;".

Ο ίδιος όπως γράφει η εφημερίδα Έθνος, άφησε αιχμές για συναδέλφους του βουλευτές που συμμετείχαν στην κινητοποίηση πριν από λίγες μέρες κατά του ελέγχου εισόδου λέγοντας: "Δεν έχει κανείς το δικαίωμα..τί πάει να πει είσαι βουλευτής; Είσαι βουλευτής για να παραβιάζεις τον νόμο;"

Χθες ομάδα φοιτητών είχε εισβάλει στο γραφείο του πρύτανη ζητώντας του εξηγήσεις για τον έλεγχο εισόδου – εξόδου, ενώ ορισμένοι φοιτητές ανήρτησαν πανό με το σύνθημα "Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις