Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δεν ζυγώνουν εύκολα στο λιμάνι ΙΧ με πινακίδες κυκλοφορίας από τα σύνορα -"Σαρώνουν" την περιοχή οι αστυνομικοί για ενδεχόμενη διακίνηση μεταναστών

Πάτρα: Δεν ζυγώνουν εύκολα στο λιμάνι ΙΧ...

Μπλόκα κυρίως σττην Ελευθερίου Βενιζέλου

Αυτοκίνητα με αριθμούς κυκλοφορίας που παραπέμπουν σε ακριτικές περιοχές της χώρας, αναζητά κυρίως της βραδινές και νυχτερινές ώρες η Αστυνομία στην Πάτρα.

Και πιό συγκεκριμένα ΙΧ και φορτηγά που κινούνται προς το Λιμάνι της Πάτρας.

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, κύκλοι της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. διευκρινίζουν στο thebest.gr οτι οι κάτοχοι αυτοκινήτων που τα οχήματά τους έχουν αριθμούς κυκλοφορίας από αυτές τις περιοχές δεν είναι αυτόματα ύποπτοι. Ωστόσο η προσοχή των αστυνομικών εστιάζεται στο ενδεχόμενο να μεταφέρονται μέσω συγκεκριμένων οχημάτων μετανάστες με προορισμό το Λιμάνι της Πάτρας.

Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στην οδό Ελευθερίου Β Βενιζέλου, όπου λογικά όποιος ύποπτος οδηγός μεταφέρει μετανάστες θα κινηθεί προερχόμενος από τα κεντρικά οδικά δίκτυα της περιοχής προς το Λιμάνι της Πάτρας.

Οι έλεγχοι της Αστυνομίας έχουν ενταθεί στα γενικότερα πλαίσια των ερευνών και των επιχειρήσεων έτσι ώστε το Λιμάνι της πόλης και οι όμορες περιοχές να μην έχουν προσβασιμότητα για όποιους επιθυμούν να μεταφέρουν παράνομα μετανάστες στην περιοχή.

Αλλά ταυτόχρονα απολτελεί και μήνυμα-κατά την Αστυνομία-στα κυκλώματα που εκμεταλλεύονται αλλοδαπούς που ψάχνουν έξοδο από τρη χώρα μας για την Ευρώπη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις