Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ξεκινά η σειρά "Το σόι σου" στον Alpha όπου πρωταγωνιστεί και ο Αχαιός ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Ξεκινά η σειρά "Το σόι σου" στ...

Αυτή την Πέμπτη μετά τις 21.00

Αυτή την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014, στις 9 το βράδυ, στο κανάλι του Alpha ξεκινά η νέα κωμική οικογενειακή σειρά «Το σόι σου» σε σκηνοθεσία του Νίκου Ζαπατίνα όπου μεταξύ των πρωταγωνιστών είναι και ο γνωστός ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης που έλκει την καταγωγή του από την πλευρά του πατέρα του, από την Κάτω Αχαΐα.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης που έχει συνεργαστεί και με το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας στην αξιόλογη παράσταση «Λεωφορείο ο πόθος» όπου συμπρωταγωνίστησε με την δασκάλα του στην δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης, Κάτια Γέρου, το περασμένο Σάββατο ήταν καλεσμένος στο κανάλι του Alpha, στην εκπομπή «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης υποδύεται στο σήριαλ τον γιο της μεγαλοαστής αρχιτεκτόνισσας Μίρκας Παπακωνσταντίνου, Κωνσταντίνο και αδελφό του γαμπρού Μελέτη Ηλία ενώ στην άλλη οικογένεια της νύφης Βάσως Λασκαράκη τους γονείς ενσαρκώνουν η Ρένια Λουιζίδου και ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Στη σειρά παίζει και ο Ευθύμης Ζησάκης ενώ στα πρώτα επεισόδια θα δούμε και την Κατερίνα Στικούδη.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλώντας στην εκπομπή «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» χαρακτήρισε τη σειρά ως «μια σπιντάτη κωμωδία» και δήλωσε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για το ρόλο του που είναι κωμικός και χαριτωμένος, σε αντίθεση με τους ρόλους που ερμήνευε τα τελευταία χρόνια στην μικρή οθόνη στα επιτυχημένα σήριαλ «Κλεμμένα όνειρα» και «Η ζωή της άλλης».

Να προσθέσουμε πως ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης που έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αθήνα, στο Φάληρο, φέτος θα συνεργαστεί για 1η φορά στην καριέρα του με τους Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου στην πολυαναμενόμενη παράσταση «Πριν το χάραμα» στο θέατρο Βέμπο, ένα ιστορικό θέατρο που ανακαινίζεται, στο οποίο το 1997 είχε κάνει την πρώτη του επαγγελματική καλλιτεχνική εμφάνιση ο κ. Μπουρδούμης στην μουσικοχορευτική παράσταση «Grease».

Στο «Πριν το Χάραμα» θα συμπρωταγωνιστήσει με τους Μπέτυ Μαγγίρα, Βάσω Λασκαράκη, Ορέστη Τζιόβα, Κατερίνα Κούκα, Στέλιο Διονυσίου κ.ά. Όσο για τα Σαββατόβραδα από τις 15 Νοεμβρίου 2014 και μετά, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης θα τα περνά μαζί μαζί με την Κατερίνα Κούκα και τη Λένα Αλκαίου, σ’ ένα αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα που ετοιμάζει ο Δημήτρης Βραχνός.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight