Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έφυγε από τη ζωή γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός στα 55 της χρόνια

Έφυγε από τη ζωή γνωστή Αμερικανίδα ηθοπ...

Δείτε ποιά είναι

Η ηθοποιός Elizabeth Peña σε ηλικία 55 ετών, γνωστή για το ταλέντο της στην υποκριτική και αγαπητή στο κοινό, άφησε την τελευταία της πνοή πριν δύο ημέρες στο Ιατρικό Κέντρο Cedars-Sinai στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Είχε υποδυθεί αρκετούς ρόλους, δραματικούς και κωμικούς όπως αυτοί στο Lone Star, το Rush Hour και το Modern Family.

Σήμερα, όπως γράφει το σάιτ queen.gr, ο ανιψιός της Mario-Francisco Robles ήρθε να επιβεβαιώσει την είδηση αυτή και να επισημάνει πως η πολυαγαπημένη σε όλους ηθοποιός έφυγε από φυσικά αίτια, αφού όμως είχε περάσει μία σύντομη περιπέτεια με την υγεία της.

Πολλοί ήταν αυτοί που την αποχαιρέτησαν μέσα από τα social media, εκφράζοντας για ακόμη μία φορά την αγάπη και τον θαυμασμό τους. Συγκίνηση προκάλεσαν και τα λόγια της γνωστής ηθοποιού του φιλμ «Avatar», Zoe Saldana που μέσω twitter έγραψε: "My heart is broken!!! My prayers are with you and your family, We will miss you #ElizabethPeña –ZS". «Η καρδιά μου έχει σπάσει, στέλνω τις προσευχές μου σε σένα και την οικογένεια σου, θα μας λείψεις».

Η Peña είχε γεννηθεί στο Νιου Τζέρσει αλλά είχε μεγαλώσει στην Κούβα και μετακόμισε στη Νέα Υόρκη στην ηλικία των 8 με την οικογένεια της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight