Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΑΥΤΟΣ είναι ο μπάτλερ που ..."πλακώθηκε" με την Ελένη Μενεγάκη! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ μετά το επεισόδιο στη βίλα των Μελισσίων

ΑΥΤΟΣ είναι ο μπάτλερ που ..."πλακώ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Η φωτογραφία ειναι απο το πρωτοχρονιάτικο γλέντι της Ελένης στο σπίτι της ο μπάτλερ διακρίνεται αριστερά οπως γράφει με επιφύλαξη το athensmagazine.gr .

Ειναι η μοναδική φωτο που έχει διαρρεύσει απο το σπίτι των μελισσιων απο την γιορτή που είχε κάνει η Μενεγάκη πέρσι με εκλεκτούς καλεσμένους

Γύρω στις 22:00 η ώρα το βράδυ αποχώρησε από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη...

ο Φιλιππινέζος οικιακός της βοηθός, ο οποίος εργαζόταν για πολλά χρόνια εκεί.

Η αποχώρησή του Φιλιππινέζου έγινε σε μια δύσκολη στιγμή για την Ελένη, μιας και σε εξέλιξη βρίσκονται οι δικαστικές διαμάχες με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο, με τη βίλα των Μελισσίων, να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Στα αποκλειστικά πλάνα, βλέπετε τον οικιακό βοηθό με τις βαλίτσες του, να περιμένει έξω στο δρόμο το ταξί.

Μιλώντας στον δημοσιογράφο του Star, το μόνο το οποίο αρκέστηκε να πει ο Φιλιππινέζος, ήταν ότι ηδουλειά του εκεί τελείωσε, ενώ δεν θέλησε να αποκαλύψει το παραμικρό, και πρόσθεσε πως τις λεπτομέρειες γνωρίζει η δικηγόρος του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Φιλιππινέζος μάλλον είναι εκείνος που αποκάλυψε στα ΜΜΕ την εγκυμοσύνη της Ελένης με αποτέλεσμα να την κάνει ΕΞΑΛΛΗ...

Άγνωστοι είναι και προφανώς θα παραμείνουν οι λόγοι που μετά από χρόνια ο Ασιάτης υπηρέτης τα μάζεψε κι έφυγε από το σπίτι στα Μελίσσια. Ήταν ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές.

Σερβίρισμα (φωτό έχουν διαρρεύσει στο διαδύκτιο από τα Χριστούγεννα) ψώνια, πλύσιμο του στόλου των αυτοκινήτων, μερεμέτια, σπίτιου, κήπου...Όλα σε έναν.

Πάντα χαμογελαστός και...πιστός στην Μενεγάκη αφού έπαιζε ακόμα και το ρόλο κρυφό-σικιουριτά στον αγώνα κατά των παπαράτσι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight