Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

"Αφού δεν είσαι για τα δύσκολα..."

"Αφού δεν είσαι για τα δύσκολα..."

Του Σπύρου Μαραγκού

…..είπε. Και ξέρεις κάτι;  Δεν έχει άδικο. Απίστευτο ζόρι βρε φίλε. Πολύ ξύλο!!! Για δοκίμασε να βάλεις απέναντι τους φόβους και τις ανασφαλειές σου, να αναμετρηθείτε και τότε θα καταλάβεις. Τότε θα δεις πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.  Δηλαδή τι εννοείς;  θα τις φάω;;; Όχι, απλά προσπάθησε να «μαζέψεις» όσο το δυνατόν λιγότερες, χα,χα……!

Και από την άλλη όμως για τα δύσκολα δεν ήρθες σε αυτήν την πόρνη την ζωή; Για να παλέψεις μέχρι και την τελευταία στιγμή. Να αγωνιστείς, να ιδρώσεις και να μην το βάλεις κάτω. Να πας κόντρα στο ρέμα και να μην σταματάς να τραβάς κουπί. Και πίστεψε με όσο δύσκολο και αν είναι, έρχεται η στιγμή που ο διαιτητής σφυρίζει την λήξη και νοιώθεις τόσο όμορφα, τόσο ανάλαφρα. Ακόμα  και αν έχεις ηττηθεί και είσαι κατάμαυρος από τα χτυπήματα.

Και να σου πω κάτι βρε μπαγάσα; Καλή η λευκή πετσέτα. Αλλά είναι μεγάλη μαγκιά να κοιτάς τον καθρέφτη  και να μην γυρίζεις το βλέμμα σου!!!!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις