Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πνίγηκαν στο ρωμαϊκό υδραγωγείο από την ολοήμερη βροχή λόγω έργων της Περιμετρικής

Πάτρα: Πνίγηκαν στο ρωμαϊκό υδραγωγείο α...

Λίμνη η Μεσσάτιδος πάλι

Πλημμύρες και ζημιές σε οικοσκευές έφερε η νεροποντή της Τρίτης χθες στο σημείο κοντά στα λείψανα του ρωμαϊκού υδραγωγείου όπου διεξάγονται τα έργα για την κατασκευή της μικρής περιμετρικής. Αγωγός ομβρίων υδάτων του έργου έπνιξε την παρακείμενη οικία και το κατάστημα του Κώστα Κορωναίου, ο οποίος βυθισμένος στην απελπισία του έτρεχε να βγάζει νερά και λάσπες όλη την ημέρα.


Το πρόβλημα είχε επισημανθεί κατά την επίσκεψη του κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή αυτή, καθώς το φθινόπωρο που έμπαινε για τα καλά θα έφερνε βροχές, που δυστυχώς μετέτρεψαν το τοπίο σε λάσπες.


Όμως το πρόβλημα δεν εστιάζεται μόνον εκεί όπως πάντα όταν βρέχει, έτσι και χθες όλη την ημέρα η Μεσάτιδος στην συμβολή της με την 12ου Συντάγματος πλημμύρησε και κυριολεκτικά μετετράπη σε λίμνη. Είναι αυτή η κατάσταση που κάνει τους περιοίκους να ριγούν στην σκέψη και μόνον ότι μπορεί να ανυψωθεί το οδόστρωμα έστω και λίγους πόντους, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει και αρνείται να τα διαψεύσει  με δημόσια δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας Απ. Κατσιφάρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις