Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία του 46χρονου σωφρονιστικού υπαλλήλου - Τι οδήγησε στον ξαφνικό θάνατό του

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία του 46χρονου σωφρ...

Εργαζόταν στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Σήμερα θα γίνει η κηδεία του 46χρονου σωφρονιστικού υπαλλήλου Κωνσταντίνου Σταυρόπουλου, στις 4 το απόγευμα, από τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας. Ο άνδρας, όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα Πελοπόννησος, τις τελευταίες ημέρες εμφανιζόταν κλεισμένος στον εαυτό του και αμίλητος.

Την ηρεμία του είχε ταράξει ένα υπηρεσιακό εσωτερικό έγγραφο, καθώς, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είχε κληθεί από το υπουργείο Δικαοσύνης σε απολογία, επειδή είχε εντοπιστεί ότι ήταν κάτοχος πλαστού τίτλου σπουδών. Κανείς όμως δεν φανταζόταν ότι θα επιχειρούσε να βάλει τέλος στη ζωή του.

"Τον είχαν καλέσει σε απολογία από το υπουργείο Δικαιοσύνης, επειδή αυτή την περίοδο σε όλες τις υπηρεσίες του δημοσίου τομέα γίνεται έλεγχος τίτλου σπουδών" δηλώνει στην  Πελοπόννησο ο πρόεδρος των Σωφρονιστικών Υπαλλήλων του Αγίου Στεφάνου Βασίλης Νικολακόπουλος. Είχε προσκομιστεί κατά την πρόσληψή του αντίγραφο τίτλου σπουδών, που όμως η γνησιότητά του δεν επιβεβαιωνόταν από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και κινδύνευε με απόλυση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις