Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Πατρινός Γιώργος Στιβανάκης παρακολούθησε το σώου της Lady Gaga στην Αθήνα και μίλησε στο thebest.gr - "H κυρία Τζερμανότα είναι φοβερή περφόρμερ, δεν με απογοήτευσε"

Ο Πατρινός Γιώργος Στιβανάκης παρακολούθ...

Ανάμεσα στο κοινό στο ΟΑΚΑ ήταν και οι Πατρινοί καλλιτέχνες, o σώουμαν Τάκης Ζαχαράτος και η λυρική ερμηνεύτρια και σωουγούμαν Νίνα Λοτσάρη

ΤΟΥ ΤΑΚΗ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΥ

«Στην δίωρη συναυλία – υπερθέαμα» της Lady Gaga στο OAKA, την περασμένη Παρασκευή δεν υπήρχε ούτε μία στιγμή που να σε άφηνε ήσυχο. Υπήρχε παλμός και ενέργεια, ωστόσο η πιο ωραία στιγμή, το highlight της βραδιάς όπου ξεσηκώθηκε στην κυριολεξία όλος ο κόσμος ήταν όταν τραγούδησε τη νέα της επιτυχία, το “Αpplause”».

Αυτά ανέφερε μιλώντας αποκλειστικά στο thebest.gr ένας γνωστός Πατρινός λάτρης της μουσικής, ο Γιώργος Στιβανάκης, ο οποίος παρακολουθεί τέτοια σημαντικά καλλιτεχνικά event – σώου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό όταν βέβαια του δίνεται η δυνατότητα.

Αν και πιστός φαν της Madonna χρόνια τώρα, ο Γιώργος Στιβανάκης που ταξίδεψε στην Αθήνα για να δει και να απολαύσει το σώου του νέου φαινομένου την τελευταία πενταετία στην διεθνή ποπ μουσική σκηνή που λέγεται Lady Gaga ή Στέφανι Τζερμανότα, δεν μπήκε όπως μας είπε, στην λογική της σύγκρισης, κάτι που είναι λάθος και έκαναν πολλοί.

Για παράδειγμα αρκετοί από το κοινό αλλά και από ορισμένα Μέσα ενημέρωσης συνέκριναν την προσέλευση και τα εισιτήρια που κόπηκαν για την Lady Gaga με αυτά της Madonna στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2008 (εποχή μάλιστα που ήταν ακόμη σχεδόν προ οικονομικής κρίσης). Τότε την Madonna (που μάλιστα το σώου της ήταν διάρκειας μιάμισης ώρας) υπολογίζεται ότι είχαν δει πάνω από 65.000 κόσμος (είχε δηλαδή γεμίσει το στάδιο) ενώ τώρα στην 28χρονη εκκεντρική σούπερ σταρ Lady Gaga η προσέλευση δεν ξεπέρασε, παρά και την τεράστια διαφήμιση και ντόρο που έγινε, τους 35.000 θεατές. Κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι το τελικό νούμερο ήταν και μικρότερο.

«Η Lady Gaga ήταν δύο ώρες non stop πάνω στη σκηνή. Θεωρώ ότι είναι καταπληκτική, φοβερή περφόρμερ και έχει εξαιρετική φωνή.

Ουδεμία σχέση με το φαινόμενο Madonna, καθεμία είναι μοναδική και είναι άδικο να τις συγκρίνεις. Πάντως να θυμίσουμε ότι η Madonna που παραμένει 30 χρόνια στην κορυφή, είχε έρθει προ κρίσης στην Ελλάδα και πως διαθέτει ένα ευρύ κοινό που την ακούει, την γνωρίζει και την θαυμάζει που ηλικιακά κυμαίνεται από 10-12 ετών μέχρι και 55-60 και ίσως και παραπάνω.

Αντίθετα η εντυπωσιακή και ακομπλεξάριστη κυρία Τζερμανότα που ομολογώ πως δεν με απογοήτευσε και η συναυλία – σώου της ήταν μία ωραία εμπειρία, έχει όπως είδαμε ένα πιο συγκεκριμένο target group στο οποίο απευθύνεται. Πάντως στη συναυλία της έδειξε ότι διαθέτει πέρα από φαντασία και μία ροκιά και “πανκιά” θα τολμούσα να πω ενώ τραγούδησε μέχρι και γκόσπελ αλλά και Αμερικάνικη τζαζ καθώς έχει κάνει και ένα νέο δίσκο με τον θρύλο Τόνι Μπένετ.

Επίσης θα έλεγα ότι η Lady Gaga παρουσίασε ένα πρόγραμμα με όλα τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια της (μεταξύ άλλων Bad Romance, Born This Way, Pararazzi) ενώ είπε σχετικά λιγότερα από τα κομμάτια της πιο τελευταίας της δισκογραφικής δουλειάς. Τέλος προσωπική εκτίμηση και πληροφορία είναι πως η Ελληνική διοργάνωση ήταν σε σημεία ελλιπής και λόγω της ικανοποιητικής πλην μικρότερης από τα προσδοκώμενα προσέλευσης στην Αθήνα, η Lady Gaga παρουσίασε εν τέλει το σχετικά πιο “φτωχό” σώου από τις τρεις παραλλαγές που σύμφωνα με πληροφορίες έχει ετοιμάσει και αναλόγως επιλέγει να δείξει στη διάρκεια της Artpop ball παγκόσμιας περιοδείας της», ανέφερε στο thebest.gr ο Γιώργος Στιβανάκης.

Όπως είδαμε και σε φωτό σε σάιτ στο διαδίκτυο (το σάιτ της Βρετανικής Daily Mail είχε αναλυτικό κείμενο και φωτό της Lady Gaga από την Αθήνα, μέχρι και την ώρα αναχώρησης της από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην αλά Καρυάτιδα εμφάνιση της με την τιάρα και το λευκό με πτυχώσεις φόρεμα όταν βγήκε για να πάει στη συναυλία την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014 το βράδυ), πολλοί ήσαν και οι εγχώριοι celebrities που επέλεξαν να πάνε δουν live το σώου της Αμερικανίδας Lady Gaga, η οποία ως γνωστό στη διάρκεια της συναυλίας μίλησε πολλές φορές για την Ελλάδα ενώ τραγούδησε σε μία στιγμή έχοντας τυλιχθεί με την Ελληνική γαλανόλευκη σημαία!

*Ανάμεσα στο κοινό όπως δείχνουν και οι φωτό ήταν και οι Πατρινής καταγωγής καλλιτέχνες, Τάκης Ζαχαράτος και Νίνα Λοτσάρη αλλά και η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

Ο Τάκης Ζαχαράτος με την Ολυμπιονίκη μας Πηγή Δεβετζή.

Ο Τάκης Ζαχαράτος με την Ολυμπιονίκη μας...

Ο Τάκης Ζαχαράτος με την Ολυμπιονίκη μας Πηγή Δεβετζή.

Η εντυπωσιακή Νίνα Λοτσάρη και στην κάτω φωτό η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη (από το σάιτ tlife.gr).

Η εντυπωσιακή Νίνα Λοτσάρη και στην κάτω...

Η εντυπωσιακή Νίνα Λοτσάρη και στην κάτω φωτό η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη (από το σάιτ tlife.gr).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight