Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: "Φρονιστήριο" από τη Μαριάνα Πυργιώτη στα τοπικά στελέχη της ΝΔ

Πάτρα: "Φρονιστήριο" από τη Μα...

Για το πως θα παρουσιάζονται στα Μέσα Ενημέρωσης

Στη ΝΟΔΕ Ν.Δ. Αχαΐας βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 19 Σεπτεμβρίου, ο νέος Γραμματέας Οργανωτικού, κ. Δημήτρης Μαραβέλιας και η Γενική Διευθύντρια του Ιδρύματος Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής», Μαριάνα Πυργιώτη.

Αρχικά, η κ. Πυργιώτη, συνοδευόμενη από το στέλεχος του Ιδρύματος, Παναγιώτη Κακολύρη, στα πλαίσια των προγραμμάτων επιμόρφωσης των περιφερειακών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας ενημέρωσαν στελέχη από τους νομούς Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των μέσων ενημέρωσης και έδωσαν πρακτικές, «τεχνικές» συμβουλές, ώστε η παρουσία των στελεχών στα μέσα ενημέρωσης να είναι αποδοτικές και σαφείς.

Στη συνέχεια, ο κ. Δημήτρης Μαραβέλιας είχε μία πρώτη επαφή γνωριμίας με όλα τα στελέχη των τριών νομών της Δυτικής Ελλάδας, υπογραμμίζοντας ότι πρόθεσή του είναι να βρίσκεται διαρκώς κοντά στις περιφερειακές οργανώσεις και τα στελέχη τους, αλλά και την σπουδαιότητα που αποδίδει στην αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ κέντρου και περιφέρειας.

Το κ. Μαραβέλια υποδέχτηκε και προλόγισε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Αχαΐας, Γιάννης Μάκκας, ενώ ο νέος Γραμματέας Οργανωτικού σημείωσε τους φιλικούς δεσμούς που από την εποχή της ΟΝΝΕΔ ακόμα διατηρεί με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Αχαΐας, εκφράζοντας την βεβαιότητά του για μία αγαστή και αποδοτική συνεργασία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις