Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, 17 Σεπτμεβρίου

Τα ζώδια σήμερα, 17 Σεπτμεβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Παρθένος

Πιθανόν να εμποδιστούν ή ν' αλλάξουν κάποια σχέδιά σας σήμερα, με τις δύσκολες όψεις της Σελήνης να φέρνουν προσκόμματα γενικά. Επίσης οι φιλίες ενδέχεται να δοκιμαστούν, ίσως γίνουν ορισμένα ξεκαθαρίσματα, ενώ το βράδυ μπορεί να εκδηλωθούν και κάποιες αψυχολόγητες ή απότομες συμπεριφορές, ακόμα και μέσα σε ομάδες ή συλλόγους.

Ζυγός

Λίγο πιο απαιτητική αναμένεται να είναι η σημερινή μέρα, λόγω των δύσκολων όψεων της Σελήνης. Η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα μέχρι το απόγευμα κάνει κάπως βαριά τη διάθεση και ίσως φέρει εμπόδια στα επαγγελματικά και σε ζητήματα σπιτιού. Το βράδυ, το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού σας κρατά σε εγρήγορση – πιθανά απρόοπτα.

Σκορπιός

Καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει δύσκολες όψεις σήμερα, είναι πιθανό να εμποδιστούν ζητήματα που αφορούν κυρίως τις σπουδές, ενώ προβλήματα ίσως υπάρξουν στα ταξίδια και σε επαφές με το εξωτερικό. Τυχόν νομικά θέματα επίσης αλλά και η επικοινωνία, γίνονται προβληματικά. Προσοχή στις συγγενικές και συναδελφικές σχέσεις – πιθανοί ανταγωνισμοί.

Τοξότης

Ίσως χρειαστεί λίγη υπομονή σήμερα, γιατί η Σελήνη σχηματίζει δύσκολες όψεις, οι οποίες είναι πιθανό να φέρουν εμπόδια ή και ανταγωνισμούς γύρω από οικονομικά και περιουσιακά ζητήματα. Κάποιοι άνθρωποι πιθανόν να εισβάλουν στη ζωή σας. Το βράδυ, το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού αυξάνει την κυκλοθυμία και τις αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές στα ερωτικά.

Αιγόκερως

Μπορεί να είναι μια κοινωνική μέρα μεν, αλλά οι δυσμενείς όψεις της Σελήνης δυσκολεύουν ένα ισορροπημένο πάρε-δώσε. Μέχρι το απόγευμα, η αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα προκαλεί εμμονές και “βύθισμα” ψυχολογικό, ενώ ίσως εμποδίσει κάποιες επαφές. Το βράδυ, το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού είναι νευρικό και φέρνει απρόοπτα, κυρίως σε σχέσεις και σπίτι.

Υδροχόος

Θέματα εργασιακά και κάποιες άλλες δουλειές της καθημερινότητας ίσως εμποδιστούν σήμερα με τις δύσκολες όψεις της Σελήνης, γι' αυτό θα χρειαστεί υπομονή. Προσέξτε τους ανταγωνισμούς και τα παρασκήνια στον εργασιακό χώρο. Προφυλάξτε επίσης την υγεία σας – μην λειτουργείτε αυτοκαταστροφικά. Νευρικό το βράδυ, με πιθανά απρόοπτα στην επικοινωνία.

Iχθύες

Αν και μπορεί σήμερα να έχετε όρεξη να το ρίξετε έξω, να διασκεδάσετε και να παίξετε, οι δύσκολες όψεις της Σελήνης είναι πιθανό να φέρουν εμπόδια στη διασκέδασή σας αλλά και στα ερωτικά. Τα παιδιά ίσως σας προβληματίσουν με τη συμπεριφορά τους. Προσέξτε τους ανταγωνισμούς, τόσο στα αισθηματικά, όσο και με τους φίλους και τα παιδιά.

Κριός

Η μέρα δεν αναμένεται να ξεκινήσει και τόσο εύκολα, με την αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα να κάνει τη διάθεση κάπως βαριά και να εμποδίζει κάποια θέλω σας να πραγματοποιηθούν. Θέματα οικογενειακά κι επαγγελματικά ίσως σας “φορτώνουν” ψυχολογικά. Το βράδυ προσέξτε κάποια απρόοπτα αλλά και τη νευρική ένταση και τις εξάρσεις.

Ταύρος

Δεν σχηματίζει εύκολες όψεις σήμερα η Σελήνη, γι' αυτό μπορεί να υπάρξουν κάποιες “βαριές” σκέψεις μέχρι το απόγευμα, ενώ και η επικοινωνία ίσως δεν είναι στα καλύτερά της. Πιθανόν να εμποδιστούν ορισμένα ραντεβού ή μαθήματα αλλά και οι μετακινήσεις. Το βράδυ η νευρική ένταση ίσως σας κρατήσει για λίγο άγρυπνους.

Δίδυμοι

Σήμερα η Σελήνη τονίζει τον οικονομικό σας τομέα, όμως σχηματίζει δύσκολες όψεις, γι' αυτό κάποιες πληρωμές ή άλλα θέματα μπορεί να εμποδιστούν και να νιώθετε προσωρινά τα χέρια σας δεμένα, ενώ ίσως εμπλακούν και τρίτα άτομα. Πιθανά και έκτακτα έξοδα. Ένα αίσθημα ανασφάλειας είναι λογικό να υπάρχει, όμως θα ξεπεραστεί σύντομα.

Καρκίνος

Η Σελήνη που θα διατρέχει το ζώδιό σας σήμερα θα σχηματίσει δύσκολες όψεις με Πλούτωνα και Ουρανό, γι' αυτό μπορεί να συναισθήματα να “βαρύνουν” μέχρι το μεσημέρι, ενώ το βράδυ αυξάνει η κυκλοθυμία, η νευρική ένταση και μια τάση για ξαφνικά θέματα και απρόβλεπτες συμπεριφορές. Προσέξτε τον εγωισμό σας.

Λέων

Λόγω των δύσκολων όψεων που θα σχηματίσει σήμερα η Σελήνη, ίσως κάνει κάπως πιο βαριά την ψυχολογία σας. Μέχρι το απόγευμα πιθανόν να εμποδιστούν θέματα εργασιακά ή υγείας, ή διάφορες άλλες δουλειές που θα θέλατε να τακτοποιήσετε. Το βράδυ το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού φέρνει νευρική ένταση αλλά και συνειδητοποιήσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being