Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από τον καθαρισμό στο Φαράγγι της Νερομάνας το περασμένο Σάββατο

Πάτρα - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από τον καθαρισμό στο...

Η πρωτοβουλία ανήκε στο Τοπικό συμβούλιο του Άνω Καστριτσίου Πατρών

Ως γνωστό, με πρωτοβουλία του Τοπικού Συμβουλίου Άνω Καστριτσίου, λίγο πιο πάνω από το Ρίο Πατρών πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014 μία απολύτως απαραίτητη δράση, στην οποία μάλιστα ανταποκρίθηκαν πολλοί κάτοικοι της περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα κι όπως δείχνει και το φωτογραφικό υλικό που απεστάλη από τον Δήμο Πατρέων, με την βοήθεια δεκάδων κατοίκων και τη συνδρομή ειδικού μηχανήματος και φορτηγών του Τομέα Καθαριότητας του Δήμου, πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός από φερτά υλικά, ξύλα, χόρτα και σκουπίδια, στο φαράγγι της Νερομάνας.

Ο Δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης μαζί με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Χρήστο Κορδά, βρέθηκαν στο χώρο και δήλωσαν χαρακτηριστικά για την όλη πρωτοβουλία πρωτοβουλία των κατοίκων.

«Η Δημοτική Αρχή θα στηρίξει αυτές τις πρωτοβουλίες γιατί αναδεικνύουν τη λαϊκή αυτενέργεια και την συμμετοχή».

Η θέση της Δημοτικής Αρχής του Κώστα Πελετίδη, παραμένει σταθερή και δεν είναι άλλη, από την στήριξη και την ενίσχυση της  δυναμικής που αναπτύσσεται από το λαό και η οποία μπορεί  να αλλάξει την άσχημη κατάσταση, σε συνεργασία πάντα με τους εργαζομένους του Δήμου και τις φιλότιμες προσπάθειές τους.

Η κίνηση των κατοίκων του Άνω Καστριτσίου είναι ιδιαίτερα προνοητική μιας κι αυτό το διάστημα έχουν ήδη ξεκινήσει τα φθινοπωρινά πρωτοβρόχια και ο κίνδυνος για πλημμύρες είναι μεγάλος αν σημεία όπως το φαράγγι της Νερομάνας είναι γεμάτα από διάφορα υλικά, κλαδιά δέντρων, κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις