Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, 16 Σεπτμεβρίου

Τα ζώδια σήμερα, 16 Σεπτμεβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Παρθένος

Η εστίαση της προσοχής σας μέχρι και το μεσημέρι θα βρίσκεται στα επαγγελματικά, σε συναντήσεις με άτομα εξουσίας και στην προώθηση του εαυτού σας και της δουλειάς σας. Απ' το απόγευμα που η Σελήνη θ' αλλάξει ζώδιο, θ' ασχοληθείτε περισσότερο με τους φίλους και με τη δικτύωση, ενώ η σημερινή βραδιά θα είναι αρκετά ρομαντική.

Ζυγός

Μια μέρα ευχάριστη, χωρίς ιδιαίτερα απρόοπτα. Μέχρι νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα δίνει έμφαση σε σπουδές, ταξίδια, διάβασμα, αλλά και σε νομικά θέματα, ενώ μπορεί να έχετε επαφές με άτομα απ' το εξωτερικό. Κατόπιν αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και θ' ασχοληθείτε περισσότερο με την επαγγελματική και κοινωνική σας εικόνα.

Σκορπιός

Για το πρώτο μισό της μέρας ενδέχεται ν' ασχοληθείτε κυρίως με την τακτοποίηση οικονομικών ζητημάτων, δανείων, συντάξεων, κληρονομικών κλπ. Απ' το απόγευμα που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη, η εστίασή σας θα περάσει σε θέματα εκπαίδευσης, ταξιδιών ή νομικών. Όμορφο και καλλιτεχνικό το σημερινό βράδυ, ιδανικό για ρομαντικά ραντεβού.

Τοξότης

Κοινωνικά και ζωηρά ξεκινά η μέρα, με την ανάλαφρη Σελήνη απ' τους Διδύμους να φέρνει συναντήσεις διάφορες και γνωριμίες. Απ' το απόγευμα που θ' αλλάξει ζώδιο, το κλίμα γίνεται πιο εσωστρεφές, ενώ θ' ασχοληθείτε κυρίως με οικονομικά ζητήματα. Όμως θα είναι μια αρκετά ερωτική και ρομαντική βραδιά η σημερινή.

Αιγόκερως

Δουλειά και χαρά για το πρώτο κομμάτι της μέρας, στο οποίο εύκολα θα τακτοποιήσετε διάφορες εργασίες, ενώ ίσως ασχοληθείτε και με ζητήματα υγείας. Απ' το απόγευμα που θα αλλάξει ζώδιο η Σελήνη, η εστίασή σας θα περάσει στις σχέσεις και θα έχετε την ευκαιρία για κοινωνικότητα, ενώ το βράδυ αναμένεται ρομαντικό.

Υδροχόος

Ευχάριστα, ζωηρά και δημιουργικά ξεκινά η μέρα με τη Σελήνη στους Διδύμους, ενώ μπορεί να έχετε και την ευκαιρία για φλερτ, παιχνίδι και ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν. Το απόγευμα ωστόσο αλλάζει ζώδιο και θ' ασχοληθείτε περισσότερο με την τακτοποίηση, το καθάρισμα αλλά και με ζητήματα υγείας και διατροφής.

Iχθύες

Κυρίως με θέματα οικογενειακά, ακινήτων και σπιτιού ενδέχεται ν' ασχοληθείτε μέχρι το απόγευμα, ενώ ίσως αναπολήσετε το παρελθόν. Κατόπιν αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και περνάτε σε πιο δημιουργική κι εξωστρεφή φάση, ενώ θα έχετε ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ, με την σημερινή βραδιά να αναμένεται ονειρική και καλλιτεχνική.

Κριός

Η μέρα ξεκινά επικοινωνιακά και ζωηρά με τη Σελήνη στους Διδύμους, αλλά μετά το μεσημέρι που θα αλλάξει ζώδιο και θα μπει στον Καρκίνο, η διάθεση γίνεται λίγο πιο εσωστρεφής και νοσταλγική, ενώ θα έχετε πιθανόν την ανάγκη να μείνετε στο σπίτι. Θα είναι ευχάριστη και γλυκιά ωστόσο η σημερινή βραδιά, ενώ ευνοεί ό,τι καλλιτεχνικό.

Ταύρος

Το πρωί η Σελήνη τονίζει θέματα οικονομικά, επομένως θ' ασχοληθείτε κυρίως με πληρωμές και με διάφορες συναλλαγές. Μετά το μεσημέρι που αλλάζει ζώδιο, θα τονιστεί ο επικοινωνιακός σας τομέας, γι' αυτό ενδέχεται να έχετε τηλέφωνα, μηνύματα, συναντήσεις, βόλτες και γνωριμίες, ενώ το βράδυ θα είναι όμορφο και αρκετά ρομαντικό.

Δίδυμοι

Μέχρι νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα διατρέχει το ζώδιό σας και θα είναι ώρες ζωηρές, με δράση και πρωτοβουλίες. Κατόπιν ηρεμεί το κλίμα, ενώ η εστίασή σας θα βρίσκεται κυρίως σε θέματα οικονομικά κι αποκτημάτων, ενώ μπορεί να κάνετε ωραίες αγορές. Απολαυστική η σημερινή βραδιά, ιδανική για ένα ωραίο, ρομαντικό γεύμα.

Καρκίνος

Το πρώτο κομμάτι της μέρας θα είναι κάπως πιο εσωστρεφές, ενώ μπορεί να κλείνετε και ορισμένα θέματα. Απ' το απόγευμα που θα εισέλθει η Σελήνη στο ζώδιό σας θα γίνετε πιο δραστήριοι κι εξωστρεφείς, ενώ ίσως πάρετε πρωτοβουλίες. Η όμορφη όψη Σελήνης-Ποσειδώνα, υπόσχεται μια ρομαντική, ονειρική και καλλιτεχνική βραδιά.

Λέων

Καλό το πρώτο κομμάτι της μέρας για δικτύωση, η οποία ξεκινά κοινωνικά, με συναντήσεις με φίλους και γνωστούς, και με ενασχόληση με το ίντερνετ και τα social media. Απ' το απόγευμα που η Σελήνη θ' αλλάξει ζώδιο, το κλίμα γίνεται πιο εσωστρεφές και πιθανόν να έχετε την ανάγκη αλλά και την ευκαιρία για περισσότερο ύπνο, τέχνη και χαλάρωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being