Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πύργος: Χειροπέδες σε τρεις ρομά για κλοπές

Πύργος: Χειροπέδες σε τρεις ρομά για κλοπές

Έμπαιναν σε σπίτια

Συνελήφθησαν, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, τρείς ημεδαποί, άνδρες, Ρομά, ηλικίας 40,31 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Ειδικότερα, χθες (12-9-2014) το μεσημέρι, στα Μακρίσια Ηλείας οι τρείς δράστες παραβίασαν το παράθυρο οικίας ημεδαπής, εισήλθαν στο εσωτερικό της οικίας και αφού ερεύνησαν τον χώρο αποχώρησαν.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας πραγματοποίησαν άμεσες αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Λίγη ώρα αργότερα, οι δράστες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, στην Αλφειούσα Ηλείας και συνελήφθησαν, ενώ κατασχέθηκε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ως μέσο διευκόλυνσης τέλεσης των κλοπών.

Από την προανάκριση εξιχνιάστηκαν άλλες εννέα περιπτώσεις κλοπών, που είχαν διαπράξει οι δράστες από κοινού, από τις 28/6/2014 μέχρι και 9/9/2014 σε   Σπιάτζα, Κατάκολο και Καβούρι Ηλείας, κατά τις οποίες είχαν αφαιρέσει συνολικά το χρηματικό ποσό των 2.775 ευρώ, πέντε κινητά τηλέφωνα, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, πέντε ρολόγια και χρυσαφικά.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις