Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 9 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα 9 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Παρθένος

Μια εμμονή για οικονομικά θέματα κυρίως προκαλεί η δύσκολη όψη Ερμή-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, ενώ και για αύριο μπορεί να προκαλέσει ένα μπλοκάρισμα σε πληρωμές, αγορές, πωλήσεις, συμφωνίες κλπ. Επίσης προσοχή στην καχυποψία στα ερωτικά και με τα παιδιά – μην περιπλέκετε τα πράγματα και μην “προβάλλετε” τις δικές σας φοβίες στους άλλους.

Ζυγός

Ο επικοινωνιακός Ερμής απ' το ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα δύσκολη όψη με τον “σκοτεινό” Πλούτωνα, γι' αυτό και για αύριο είναι πιθανά κάποια επικοινωνιακά μπλακ-άουτ αλλά και ένα “σκοτείνιασμα” στη σκέψη σας, με φοβίες, ενοχές ή καχυποψία. Πιθανές ίντριγκες και χειριστικές τάσεις στον οικογενειακό χώρο. Καλή όψη για έρευνα και ψυχανάλυση.

Σκορπιός

Τον ντετέκτιβ βγάζει από μέσα σας η όψη Ερμή-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό μπορεί (και για αύριο) να ψάχνετε και να σκέφτεστε πολύ ορισμένες καταστάσεις, όμως μην το παρατραβάτε με τις περιπλοκές και τα σενάρια. Πιθανές ίντριγκες με συγγενείς. Εμπόδια σε επικοινωνία και μετακινήσεις. Ίσως βγαίνουν ενοχές και αυταπάτες στην επιφάνεια.

Τοξότης

Λόγω της δύσκολης όψης Ερμή-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα και η οποία θα λειτουργεί και αύριο, είναι πιθανό να προκαλούνται περιπλοκές ή ίντριγκες σε φιλίες και μέσα σε ομάδες ή συλλόγους. Ο καθένας προβάλλει τα δικά του κίνητρα στους άλλους. Εμποδίζει όμως και οικονομικές συναλλαγές η όψη αυτή, αλλά και κάποια σχέδιά σας.

Αιγόκερως

Προσέξτε τις ζοφερές, καταθλιπτικές και “σκοτεινές” σκέψεις σήμερα και αύριο που κορυφώνεται η δύσκολη όψη Ερμή-Πλούτωνα, μια επιρροή επίσης που μπλοκάρει την επικοινωνία και τις επαφές με άτομα εξουσίας, με τα οποία μπορεί να υπάρξουν και ίντριγκες ή υπονοούμενα. Πηγαίντε στην ουσία των πραγμάτων, μην μένετε στην επιφάνεια και σε φοβίες.

Υδροχόος

Κάποια εμπόδια σε θέματα σπουδών και νομικών μπορεί να προκαλέσει σήμερα και αύριο η δύσκολη όψη Ερμή-Πλούτωνα, η οποία δυσχεραίνει γενικά την επικοινωνία. Εμπόδια και στα ταξίδια ή σε επαφές με το εξωτερικό. Πρόσκαιρο αίσθημα ματαιότητας. Προσοχή επίσης σε ίντριγκες, κυρίως με συγγενείς. Βγάζει ενοχές και εμμονές στην επιφάνεια.

Iχθύες

Αυξάνει την τάση για εμμονές, ίντριγκες, καχυποψία και περιπλοκές στο περιβάλλον σας η δύσκολη όψη Ερμή-Πλούτωνα για σήμερα και αύριο, ενώ μπορεί να υπάρξουν υπόγειοι ανταγωνισμοί με φίλους. Επίσης η επιρροή αυτή ίσως μπλοκάρει προσωρινά την εξέλιξη ορισμένων οικονομικών θεμάτων. Είναι μια καλή όψη ωστόσο για ενδοσκόπηση, ψυχανάλυση, θεραπεία.

Κριός

Μια δύσκολη για την επικοινωνία όψη κορυφώνεται σήμερα, το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, το οποίο προκαλεί πρόσκαιρα επικοινωνιακά μπλακ-άουτ (και για αύριο), ενώ ίσως κάνει τη σκέψη σας κάπως αρνητική. Προσέξτε τις εμμονές αλλά και την καχυποψία – μην δίνετε διάσταση σε τυχόν υπονοούμενα, τόσο σε προσωπικές, όσο και σ' επαγγελματικές σχέσεις.

Ταύρος

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα δυσκολεύει την επικοινωνία στο χώρο δουλειάς και σε ζητήματα σπουδών και νομικών (και για αύριο). Πιθανά εμπόδια στα ταξίδια ή σε επαφές με το εξωτερικό. Ίσως προκαλεί εμμονές και φοβίες για θέματα υγείας – ερευνήστε καλύτερα την κατάστασή σας απ' το να μένετε σε μια επιφανειακή αντιμετώπιση.

Δίδυμοι

Η επικοινωνία στα ερωτικά αλλά και με τα παιδιά δυσκολεύεται τώρα με τη δυσμενή όψη Ερμή-Πλούτωνα, η οποία θα λειτουργεί και αύριο. Ίσως ειπωθούν ορισμένα αρνητικά λόγια, ενώ προσοχή χρειάζεται στις χειριστικές τάσεις με το λόγο. Είναι όμως μια καλή όψη για έρευνα. Πιθανά επίσης εμπόδια σε οικονομικές συναλλαγές.

Καρκίνος

Εμμονές προκαλεί το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, ενώ και για αύριο θα πρέπει να προσέξετε να μην “κολλάτε” σε πράγματα και σε λόγια. Μην μένετε ωστόσο ούτε στην επιφάνεια των πραγμάτων, αλλά αποφύγετε την καχυποψία και τις θεωρίες συνωμοσίας, κυρίως σε σχέσεις οικογενειακές και με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες.

Λέων

Δυσκολεύει την επικοινωνία στην καθημερινότητά σας και στο χώρο εργασίας η δυσμενής όψη Ερμή-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία και για αύριο είναι πιθανό να μπλοκάρει διάφορες επαφές, συζητήσεις και ραντεβού. Μπλοκάρισμα όμως και στις μετακινήσεις. Προσοχή σε ίντριγκες και σε πικρά λόγια με  συγγενείς, συμμαθητές, συναδέλφους. “Σκοτεινές” σκέψεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being