Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Aιτωλοακαρνανία: Συλλήψεις δεκάδων μεταναστών ξανά στο Διόνι Κατοχής (φωτο)

Aιτωλοακαρνανία: Συλλήψεις δεκάδων μεταν...

Έγινε το Διόνι πύλη διέλευσης λαθρομεταναστών;

Ήταν να μη γίνει η αρχή, τα εντελώς τυχαία συμβάντα στο Διόνι στην Κατοχή με τους λαθρομετανάστες δεν είναι μάλλον τόσο τυχαία ή κάτι δεν πήγε καλά.

Ερασιτέχνες ψαράδες της περιοχής  σήμερα το πρωί  ενημέρωσαν ότι είδαν κατά ομάδες λαθρομετανάστες να κατευθύνονται από το Διόνι στη θέση Κουντρί.
Είναι η εποχή που στην παραλία αυτόν τον καιρό σπάνια θα δεις κόσμο, άρα αυτό μπορεί να επαναλαμβάνεται συνέχεια χωρίς να το γνωρίζει κάποια υπηρεσία Αστυνομίας και Λιμενικού.
Με τις καταγγελίες αυτή τη φορά και με έγκυρη ενημέρωση η Αστυνομία Μεσολογγίου κινητοποιήθηκε γρήγορα και η σύλληψή τους έγινε άμεσα. Η μια ομάδα των λαθρομεταναστών κινούνταν προς Κατοχή από τον κύριο δρόμο που οδηγεί προς τον Άϊ Νικόλα και η δεύτερη ομάδα κοντά στις Οινιάδες. Κάποιοι  κινήθηκαν γρήγορα μέσα στην Κατοχή αλλά και αυτοί βρέθηκαν τους πήραν και τους συγκέντρωσαν λίγο έξω από το χωριό στις αποθήκες των ιχθυοκαλλιεργειών της Ανδρομέδας. Κάποιοι μεταφέρθηκαν με αυτοκίνητα της Αστυνομίας  και οι υπόλοιποι θα μεταφερθούν με κλούβα της υπηρεσίας.
Οι πιο πολλοί ήταν Σύριοι και κάποιοι άλλοι ήταν από Αφρική.
Μιλούσαν Ελληνικά οι περισσότεροι και πλήρωσαν 3.500€ έκαστος για τη μεταφορά τους στην Ιταλία.

Σύμφωνα με νεώτερη ενημερωση οι μετανάστες ειναι συνολικά 29 άτομα , βρίσκονται στην Α/Δ Αιτωλίας και γίνεται έλεγχος για να διαπιστωθει η εθνικότητα τους, οι συνθήκες μεταφοράς τους στην περιοχή, η νομιμότητα τους κλπ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις