Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Απόλλωνας: Νέοι χορηγοί και τουρνουά

Απόλλωνας: Νέοι χορηγοί και τουρνουά

Αφιερωμένο στη μνήμη του Ανδρέα Μολφέτα

Νέους χορηγούς των Ακαδημιών και το πρόγραμμα του 3ου Patras Cup παρουσίασε η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας χθες. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Απόλλων Πάτρας, Κώστας Καραπάνος, τόνισε ότι με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. το φετινό τουρνουά θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Ανδρέα Μολφέτα, ο οποίος οραματίστηκε και ξεκίνησε το Patras Cup.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του 3ου Patras Cup έχει ως εξής:

19 Σεπτεμβρίου 2014

(18:30): ΠΑΟΚ – Κλουζ Ρουμανίας

(21:00): Απόλλων Πάτρας – Κόροιβος Αμαλιάδας

20 Σεπτεμβρίου 2014

(18:30): Απόλλων Πάτρας – ΠΑΟΚ

(21:00): Κόροιβος Αμαλιάδας – Κλουζ

21 Σεπτεμβρίου 2014

(17:00): ΠΑΟΚ – Κόροιβος Αμαλιάδας

(19:30): Απόλλων Πάτρας – Κλουζ

Για το τουρνουά θα ισχύσουν εισιτήρια ημέρας (10,00€ για τα δύο παιχνίδια) και πακέτα δύο ημερών (15,00€) και για όλο το αγωνιστικό τριήμερο (20,00€).

Στη συνέχεια ανακοινώθηκαν από τον Σωτήρη Χαλκιόπουλο, Β’ αντιπρόεδρο του Α.Σ. Απόλλων, νέες παροχές που θα αφορούν στους αθλητές των Ακαδημιών και τις οικογένειές τους. Έτσι λοιπόν, θα παρέχεται η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων διαρκείας με τις εξής παροχές (δύο κατηγορίες):

1.   Αγορά εισιτηρίου για γονέα ή κηδεμόνα και ένα παιδί στις Ακαδημίες που θα περιλαμβάνει: Εισιτήρια διαρκείας για την περίοδο 2014-2015, εγγραφή και ετήσια συνδρομή στις Ακαδημίες, προσφορά μιας μετοχής του Απόλλωνα. Κόστος: 350,00€

2.   Αγορά εισιτηρίου για γονέα ή κηδεμόνα και δύο παιδιά στις Ακαδημίες που θα περιλαμβάνει: Εισιτήρια διαρκείας για την περίοδο 2014-2015, εγγραφή και ετήσια συνδρομή στις Ακαδημίες, προσφορά μιας μετοχής του Απόλλωνα. Κόστος: 390,00€

Για το περιεχόμενο της συνεργασίας του Συλλόγου με τις Ξένες Γλώσσες Κουτσαντώνη, ο Σωτήρης Χαλκιόπουλος τόνισε ότι οι αθλητές των Ακαδημιών και οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν έκπτωση ύψους 100,00€ στα ετήσια δίδακτρα. Η διανομή στους δικαιούχους του εκπτωτικού κουπονιού για την επιβεβαίωση της παροχής θα ξεκινήσει άμεσα.

Η κα Κώννη Κουτσαντώνη, διευθύντρια του νέου χορηγού, εξέφρασε την ικανοποίησή της «για την συνεργασία του μεγαλύτερου αθλητικού συλλόγου της Πάτρας με τον μεγαλύτερο Ακαδημαϊκό Όμιλο της πόλης». Ο Όμιλος «Κουτσαντώνη» συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής φέτος και διαθέτει δέκα εκπαιδευτήρια σε όλη την Πάτρα. Η διευθύντρια του ομίλου αναφέρθηκε στα κοινά στοιχεία που ενώνουν τους δύο φορείς, που είναι η αγάπη και το ενδιαφέρον για τα παιδιά, η μετάδοση της γνώσης, του ήθους, και της ευγενούς άμιλλας.

Επίσης, η διοίκηση του Απόλλωνα ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τα Εκπαιδευτήρια Αναγέννηση. Εκτός από τις ετήσιες υποτροφίες που παρέχονται σε έξι μικρούς αθλητές του Συλλόγου, από φέτος θα παρέχεται έκπτωση 10% στα ετήσια δίδακτρα για τις Ακαδημίες και τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας.

Ο Κωνσταντίνος Γιωτσόπουλος, μιλώντας εκ μέρους της «Αναγέννησης», δήλωσε ικανοποιημένος από τους στόχους που θέτει η συνεργασία των δύο πλευρών για τα παιδιά της πόλης μας. «Εντασσόμαστε με χαρά στην ομάδα των χορηγών του Απόλλωνα γιατί πιστεύουμε στην παροχή ποιοτικών εκπαιδευτικών παροχών» τόνισε ο εκπρόσωπος του εκπαιδευτικού φορέα και δήλωσε ότι η «Αναγέννηση» θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας.

Στη συνέχεια ο Σ. Χαλκιόπουλος ανακοίνωσε δύο ακόμα παροχές προς τους αθλητές των Ακαδημιών και τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίες θα περιλαμβάνουν: 1) Έκπτωση 20% στα ετήσια δίδακτρα του φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης «Πρόσημο» (Ρήγα Φεραίου και Παπαρηγοπούλου) και 2) Έκπτωση 10% στο βιβλιοπωλείο «Μείλιχος» (Νοταρά 122) για την αγορά γραφικής ύλης.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports