Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Παρουσία αστυνομίας έγινε στο ΠΓΝΠ η νεκροψία - νεκροτομή της γυναίκας που αυτοκτόνησε στη Γέφυρα

Πάτρα: Παρουσία αστυνομίας έγινε  στο ΠΓ...

Τελικά δεν εμφανίστηκε κάποιος από τους συγγενείς της

Σήμερα το πρωί , παρουσία αστυνομίας και χωρίς παρατράγουδα έγινε η νεκροψία - νεκροτομή στη γυναίκα, ρομά ,που το Σάββατο βρέθηκε απαγχονισμένη στη σκάλα της Γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου. Η ιατροδικαστής μετά την επίθεση συγγενών της γυναίκας σε υπάλληλο του νεκροτομείου το Σάββατο το μεσημέρι, ζήτησε αστυνομική προστασία. Σήμερα το πρωί πάντως στο νεκροτομείο δεν εμφανίστηκε κάποιος από το περιβάλλον της γυναίκας.

Ο εργαζόμενος του νεκροτομείου δέχτηκε την επίθεση έξι ατόμων τα οποία αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Όπως δηλώνει στο thebest.gr o Διοικητής του  ΠΓΝΠ Χαράλαμπος Μπονάνος ο εργαζόμενος από την επίθεση υπέστη κάταγμα κλείδας αλλά κυρίως βρέθηκε σε κατάσταση σοκ όταν είδε να του επιτίθενται έξι άτομα, εν ώρα εργασίας.

"Περιμένουμε τις ενέργειες της αστυνομίας να είναι αποτελεσματικές. Δεν μπορεί να μην υπάρχου συλλήψεις μετά από επίθεση σε εργαζόμενο. Όταν το νοσηλευτικό ίδρυμα καλεί την αστυνομία, σημαίνει ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο όριο" δηλώνει και προσθέτει ότι η ασφάλεια του νοσοκομείου όταν είδε τους συγκεντρωμένους ρομά ειδοποίησε την αστυνομία , η οποία και έφτασε στο σημείο, ωστόσο μετά την αποχώρηση της σημειώθηκε η επίθεση στον υπάλληλο του νεκροτομείου και η πρόκληση φθορών στο χώρο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις