Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο γνωστός χορογράφος Φωκάς Ευαγγελινός κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην καταπράσινη Κεφαλονιά

Ο γνωστός χορογράφος Φωκάς Ευαγγελινός κ...

Εθεάθη στους Πετανούς αλλά και σε γνωστό στέκι στην παραλία της Σάμης

Είναι πολύ ταλαντούχος, έχει υπογράψει από θεατρικές παραστάσεις και υπερθεάματα (από τις τελευταίες του επιτυχημένες δουλειές ήταν η σκηνοθεσία του και η επιμέλεια των χορογραφιών στο «Θα σε πάρω να φύγουμε» και οι χορογραφίες στην παράσταση «Η Μαρινέλλα συναντά την Βέμπο») αλλά και εμφανίσεις στην Γιουροβίζιον.

Η Έλενα Παπαρίζου κέρδισε τον δημοφιλή πανευρωπαικό διαγωνισμό το 2005 για την Ελλάδα με δική του εμπνευσμένη χορογραφία στο κομμάτι «My number one» ενώ φέτος έστησε την εμφάνιση των Ρωσίδων διδύμων εκπροσώπων που πήγαν καλά και πλασαρίστηκαν στην δεκάδα με το τραγούδι «Shine». Ο λόγος για τον χορογράφο, χορευτή Φωκά Ευαγγελινό που διατηρεί και στενές επαφές με την Πάτρα, την οποία επισκέπτεται συχνά καθώς εδώ έχει πολλούς καλούς φίλους.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός λοιπόν που διευθύνει και δική του σχολή χορού στην Αθήνα στην περιοχή της Κυψέλης, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, αυτές τις μέρες βρίσκεται για τις καλοκαιρινές του διακοπές στην όμορφη και καταπράσινη Κεφαλονιά.

Εθεάθη στην καταπληκτική παραλία των Πετανών και σε παρακείμενη γραφική ψαροταβέρνα καθώς και στην προκυμαία της όμορφης Σάμης όπου με την παρέα του απόλαυσε τον καφέ και το παγωτό του στο γνωστό καφέ –gelato, creperie της περιοχής, Acqua Marina – Cosi με τους αναπαυτικούς καναπέδες και τις ξαπλώστρες με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου και την αντικρινή Αγία Ευφημία της Κεφαλονιάς και την Ιθάκη.

*Η Σάμη αν και πιο ήσυχη, έχει προσελκύσει πολλούς Έλληνες και ξένους τουρίστες. Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι εκεί γυρίστηκε το καλοκαίρι του 2000 η ταινία «Το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι» και πως σε 3 χιλιόμετρα απόσταση βρίσκεται η μοναδικού κάλλους παραλία της Αντισάμου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight