Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οδηγοί κυκλοφορούν με "σαραβαλάκια" λόγω κρίσης – Δεν περνούν τα Ι.Χ. τους από σέρβις αγνοώντας του κινδύνους

Πάτρα: Οδηγοί κυκλοφορούν με "σαραβ...

Πεσμένη η δουλειά σε συνεργία και καταστήματα με ελαστικά

Τα σαραβαλάκια έχουν κατακλείσει τους δρόμους της Πάτρας αφού όπως επισημαίνουν, μιλώντας στο thebest.gr, ιδιοκτήτες συνεργείων, φανοποιείων και καταστημάτων με ελαστικά, οι οδηγοί δεν συντηρούν όπως θα έπρεπε τα οχήματά τους λόγω της έλλειψης χρημάτων.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, τα τελευταία χρόνια ο τζίρος αυτού του είδους των επιχειρήσεων στην περιοχή μας έχει πέσει περίπου 60% αφού οι Πατρινοί δεν ξοδεύουν για να διατηρούν τα Ι.Χ. τους στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όπως έκαναν πριν από το 2009.

Πάνε στο συνεργείο μόνο όταν υπάρχει απόλυτη ανάγκη και φτιάχνουν μόνο τα απαραίτητα αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα πράγματα που δεν… «φαίνονται» ή που πλέον δυστυχώς θεωρούνται πολυτέλεια.

Όπως μας λένε μηχανικοί αυτοκινήτων οι συμπολίτες πλέον μπορεί να μην αλλάξουν ακόμα και τακάκια στα φρένα, ή ακρόμπαρο, πόσο μάλλον λάστιχα, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο την ασφάλεια των ίδιων και των οικογενειών τους.

Παράλληλα πολύ συχνό είναι το φαινόμενο οι συμπολίτες να μην φτιάχνουν ούτε τα τρακαρισμένα αυτοκίνητά τους αν οι ζημιές δεν καλύπτονται από την ασφάλεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις