Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χαμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη γυναίκα με τα μαύρα, που γυρνά με τα πόδια την Αμερική! ΒΙΝΤΕΟ

Χαμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τ...

Ποια είναι;

Χαμός γίνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την περίεργη μαυροφορεμένη γυναίκα, που μετακινείται πεζή, από πόλη σε πόλη της Αμερικής.

Στην αρχή, η ταυτότητα της αποτελούσε μυστικό, κάνοντας διάφορες φήμες να κυκλοφορούν για εκείνη. Όπως και να έχει, η γυναίκα αυτή, που είναι πάντα ντυμένη στα μαύρα και κρατά ένα μπαστούνι, αναστάτωσε τους χρήστες των κοινωνικών μέσων, οι οποίοι άρχισαν να την παρακολουθούν, σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής της, από τη μια πόλη στην άλλη.

Στο Facebook μετρά πάνω από 19.000 followers, οι οποίοι αναρτούν συνεχώς φωτογραφίες της, ενώ ζητάν από όποιον τη συναντήσει, να της παρέχει όποια βοήθεια εκείνη του ζητήσει. Φωτογραφίες της ανεβαίνουν και στο Instagram, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον για αυτήν δείχνουν και τα κανάλια. Παράλληλα με όλα αυτά, την παρακολουθεί και η αστυνομία. Το μυστήριο όμως έλυσε ο αδερφός της, δίνοντας τα στοιχεία της στη δημοσιότητα.

Η Elizabeth Poles είχε υπηρετήσει στον Αμερικανικό Στρατό και έχει δυο παιδιά. Μην μπορώντας όμως να διαχειριστεί την απώλεια του συζύγου και του πατέρα της, νοσηλεύτηκε σε κλινική και όλα πήγαιναν μια χαρά, μέχρι που μια μέρα, αφού τελείωσε τη θεραπεία της, αποφάσισε να εξαφανιστεί. Παρά την αποκάλυψη της ταυτότητας της, οι χρήστες που την ακολουθούν δεν έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους για εκείνη και το ταξίδι της, συνεχίζοντας τις αναρτήσεις τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις