Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Robert Pattinson μιλάει για πρώτη φορά για την απιστία της Kristen Stewart

Ο Robert Pattinson μιλάει για πρώτη φορά...

Έχουν περάσει δυο χρόνια από το περιστατικό που συντάραξε τους φαν του Twilight και απ’ ότι φαίνεται οι πρωταγωνιστές του δράματος το έχουν αφήσει πίσω τους

Σε νέα του συνέντευξη στο Esquire UK, ο Pattinson μιλάει για πρώτη φορά ανοιχτά για τον χωρισμό τους λέγοντας χαρακτηριστικά ‘Έτσι είναι. Νεαροί άνθρωποι… είναι φυσιολογικό! Και ειλικρινά, ποιος νοιάζεται;’

Προφανώς, εκείνος όχι. Ο διάσημος πρωταγωνιστής παραδέχεται ότι το πιο δύσκολο μέρος αυτής της κατάστασης ήταν να μιλάει γι’ αυτό μετά.

“Όταν μιλάς για άλλους ανθρώπους, τους επηρεάζει με τρόπους που δεν μπορείς να προβλέψεις” λέει. “Είναι όπως εκείνη η σκηνή από το ‘Doubt’ όπου ο Philip Seymour Hoffman μιλάει για το πώς παίρνεις πίσω ένα κουτσομπολιό. Σα να πετάς ένα σωρό πούπουλα στον αέρα και να πρέπει μετά να τα μαζέψεις”

Ο 28χρονος ηθοποιός δεν καταλαβαίνει γιατί τόσος κόσμος γοητεύεται από την προσωπική του ζωή.

“Συνήθιζα να ντύνω τον βοηθό μου όπως εμένα και τον έβαζα να βγει με το αυτοκίνητο με πέντε άλλα οχήματα να τον ακολουθούν για ώρες” παραδέχεται στο περιοδικό. “Νομίζω ότι υπάρχουν περίοδοι που γίνεσαι το επίκεντρο. Αλλά όποτε βλέπω ένα τσούρμο παπαράτσι, πάντα σκέφτομαι ‘Θεέ μου, τι ανακάλυψαν;’”

Όσον αφορά τη φήμη που έρχεται με τη δουλειά του, ο ίδιος λέει “Υπήρξε μια εποχή, περίπου τρία χρόνια πριν, που δεν ήξερα που να μείνω ώστε να μην καταλήξω παγιδευμένος στο σπίτι μου. Αλλά το έλυσα. Δεν είναι τόσο τρομερό στο τέλος. Τα μισά είναι απλά στο κεφάλι σου”

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight