Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:"Επαγγελματίες" οι δράστες της διάρρηξης στην επιχείρηση "Φιντιρλή" - Απροσδιόριστο αλλά υψηλό το χρηματικό ποσό που άρπαξαν

Πάτρα:"Επαγγελματίες" οι δράστ...

Από το χρηματοκιβώτιο

"Επαγγελματικό" δείχνει το "χτύπημα" διαρρηκτών στην επιχείρηση "Φιντιρλής" το Σαββατοκύριακο, γεγονός που στρέφει τις εκτιμήσεις της αστυνομίας στην κατεύθυνση ότι πρόκειται πιθανότατα για σπείρα, όπως πληροφορείται το thebest.gr. Oι δράστες ήταν 4 και εισήλθαν στην επιχείρηση από ισόγειο παράθυρο.

Κατάφεραν να κόψουν με τροχό το χρηματοκιβώτιο και να πα΄ρουν μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να προσδιορίσει ο ιδιοκτήτης.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι ανέβηκαν σε ύψος πολλών  μέτρων πατώντας πάνω σε παλέτες και έστρεψαν προς τον ουρανό όλες τις κάμερες για να μην φανούν οι προσπάθειές τους να διαρρήξουν την πόρτα, κάτι που τελικά δεν κατάφεραν.

Τελικά διέρρηξαν το παράθυρο. Τότε άρχισε να χτυπάει ο συναγερμός αλλά με μια αξίνα τον  κατέστρεψαν.

Στη συνέχεια μπήκαν μέσα και με τροχό έκοψαν   το πίσω μέρος του χρηματοκιβωτίου, καθώς το μπροστινό μέρος είχε συναγερμό, γεγονός που προβληματίζει τις αρχές, που εκτιμούν ότι οι δράστες γνώριζαν.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις