Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Στα ίδια μέρη ξαναβρεθήκαμε… ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από τη βραδιά δημοσιογράφων στο Καλοκαιρινό Χάραμα

 Πάτρα: Στα ίδια μέρη ξαναβρεθήκαμε… ΔΕΙ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο ραντεβού με έντεχνο και καλό λαϊκό τραγούδι

Τόσα καλοκαίρια στο Καλοκαιρινό  Χάραμα, στο Θεριανό, λίγο έξω από την Πάτρα. Μετά το περσινό διάλλειμα το Καλοκαιρινό Χάραμα και φέτος δίνει το στίγμα του στη νυχτερινή διασκέδαση. Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος οι ιδιοκτήτες Στέφανος και Αλέκος Οικονόμου άνοιξαν τις πύλες τους στους ανθρώπους των ΜΜΕ της πόλης, στο πλαίσιο της καθιερωμένης δημοσιογραφικής βραδιάς με την ιδιαίτερη φροντίδα της δημοσιογράφου και υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων του Χαράματος Ρούλας Κωστακοπούλου.

Το ραντεβού δόθηκε την Παρασκευή 25 Ιουλίου. Η βραδιά ξεκίνησε με έναν πλούσιο μπουφέ για καλωσόρισμα. Ένας ξυλοπόδαρος επιδόθηκε σε ζογκλερικά, ενώ ο Alex De Paris στην είσοδο έπαιζε με τη γραβάτα του και τις εκφράσεις του.

 

Λίγο μετά τις 11 ο Κώστας Μακρής πήγε πίσω από το μπερντέ και οι περιπέτειες του Καραγκιόζη ξεκίνησαν.

Το μουσικό πρόγραμμα ξεκίνησε με έντεχνο, ενώ όταν ήρθε η ώρα του λαϊκού μέρους παλιά και νεότερα αγαπημένα τραγούδια ήρθαν στα χείλη των περισσότερων , ενώ οι χοροί αν και δεν άργησαν να ξεκινήσουν , άργησαν ωστόσο να τελειώσουν αφού κράτησαν μέχρι το χάραμα.

Ραλλία Χρηστίδου, Γρηγόρης Πετράκος, Βίκυ Καρατζόγλου , Σπύρος Κουτσοβασίλης, ο Γιώργος Μπίλιος, η Μαρίνα Λουκά και η Πατρινή Δήμητρα Θεοφανίδη, όπως και η δωδεκαμελής ορχήστρα, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους , μέσα στο μαγευτικό σκηνικό του Τάσου Τσαϊλάκη.

Μαζί τους επί σκηνής σε δεδομένες στιγμές και ο Silent comedy performer, Alex de Paris.

Το πρόγραμμα έχει επιμεληθεί ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος.

Η οθόνη του Έσπερου άναψε πάλι και πρόβαλε σκηνές από αγαπημένες ελληνικές ταινίες αλλά κι ένα βίντεο με φωτογραφίες που δείχνει εν συντομία την ιστορία του χώρου από το 1995, που δημιουργήθηκε. Φωτογραφικά  στιγμιότυπα από το στήσιμο του χώρου και από τους καλλιτέχνες που τραγούδησαν επανειλημμένα εκεί (Λάμπρος Καρελάς,  Γιώργος Περαντάκος, Θοδωρής Παπαδόπουλος κ.α.), την ώρα που ο Γρηγόρης Πετράκος τραγουδά «Τόσα καλοκαίρια»…

 

Ώρα έναρξης: 11.30

Πληροφορίες - κρατήσεις: 2610.671639 και 2610. 672444

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight