Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ασυνείδητοι έκλεψαν τα μηχανήματα από την Πύλη Βηθλεέμ και άφησαν τους Ηρακλειώτες χωρίς θερινό κινηματογράφο

Ασυνείδητοι έκλεψαν τα μηχανήματα από τη...

Η διάρρηξη και η κλοπή έγινε αντιληπτή σήμερα με το φώς της ημέρας

Δεν σεβάστηκαν ούτε των πολισμό. Άγνωστοι την νύχτα τρύπωσαν στην πύλη βηθλεέμ στο Ηράκλειο και αφαίρεσαν όλο τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούσε ο Δήμος Ηρακλείου για την προβολή ταινιών κάθε νύχτα στο θερινό κινηματογράφο πάνω στα τείχη.

Η διάρρηξη και η κλοπή έγινε αντιληπτή σήμερα με το φώς της ημέρας όταν οι εργαζόμενοι πήγαν να προετοιμάσουν το χώρο για την αποψινή προβολή.

Ο εξοπλισμός που αποτελείτε από συστήματα ήχου, κονσόλα, προτζέκτορα κ.α. είχε κάνει φτερά και η αξία τους εκτιμάτε από 70.000 έως 90.000 ευρώ.

Σύμφωνα με της μέχρι τώρα εκτιμήσεις οι άγνωστοι δράστες δεν αποκλείεται να τρύπωσαν στο χώρο από την μεριά της λεωφόρου πλαστήρα, παραβιάζοντας τις πόρτες και αρπάζοντας τα μηχανήματα.

Πριν από λίγο άνδρες της υποδιεύθυνσης ασφάλειας ηρακλείου πήγαν στο σημείο προκειμένου να πάρουν καταθέσεις ενώ και άνδρες της σήμανσης πήγαν για να πάρουν δαχτυλικά αποτυπώματα από το χώρο της κλοπής.

Σε επικοινωνία που είχε το irakliolive με τον Αντιδήμαρχο Ηρακλείου κ. Νίκο Γιαλιτάκη και άνθρωπους του Δήμου Ηρακλείου δεν μας έκρυψαν την ενόχληση τους για αυτό το γεγονός, καθώς οι κλέφτες δεν σεβάστηκαν ούτε την πόλη, ούτε τους πολίτες αλλά ούτε και τον πολιτισμό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η πύλη βηθλεέμ κάθε βράδυ γέμιζε από κόσμο που πήγαινε για να δει τις προβολές των ταινιών αφού αποτελούσε μια καλή καλοκαιρινή έξοδο και ένα όμορφο χώρο βόλτας για τους Ηρακλειώτες.

Οι ασυνείδητοι που έκλεψαν τα μηχανήματα έκλεψαν και ένα κομμάτι διασκέδασης των πολιτών. Η εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί για την σημερινή ημέρα δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις