Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: 40 προσαγωγές και 6 συλλήψεις αλλοδαπών το πρωί στην παραλιακή - Ευρεία επιχείρηση αστυνομίας και λιμενικού

Πάτρα: 40 προσαγωγές και 6 συλλήψεις αλλ...

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν

Η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο του επιχειρησιακού της σχεδιασμού για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης στην Πάτρα, πραγματοποίησε χθες νωρίς το απόγευμα, μία ακόμα στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση στην παραλιακή - λιμενική ζώνη της πόλης.

Η επιχείρηση και οι έλεγχοι συντονίστηκαν από την Αστυνομική Διεύθυνση Τάξης Αχαΐας, ενώ συμμετείχαν Αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών αλλά και προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων προσήχθησαν συνολικά σαράντα (40) αλλοδαποί υπήκοοι, Αφγανιστάν, Σουδάν και Ιράν, ενώ μετά των έλεγχο των στοιχείων τους συνελήφθησαν έξι (6) άτομα τα οποία στερούνταν εγγράφων παραμονής και κρατούνται προκειμένου δρομολογηθούν οι διαδικασίες απέλασης τους.

Αναλυτικότερα:

Από τα σαράντα (40) άτομα που προσήχθησαν, δέκα (10) αλλοδαποί, υπήκοοι Αφγανιστάν, οδηγήθηκαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αθηνών για περαιτέρω διοικητική μεταχείριση.
Έξι (6) αλλοδαποί υπήκοοι Αφγανιστάν και Ιράν στερούνται παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων και συνελήφθησαν.
Ενώ οι υπόλοιποι είκοσι τέσσερις (24), αφέθηκαν ελεύθεροι καθότι είχαν υποβάλλει αιτήματα ασύλου ή διέθεταν άλλα νομιμοποιητικά έγγραφα.
Σημειώνεται ότι οι έλεγχοι οι οποίοι στοχεύουν στην αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης στην περιοχή μας θα συνεχιστούν αμείωτα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις