Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Amy Winehouse είχε όνειρα…

Η Amy Winehouse είχε όνειρα…

Η Amy Winehouse έκανε όνειρα για τη ζωή της και τα είχε περιγράψει σε μέχρι πρότινος ανέκδοτη συνέντευξή της πίσω στο 2004

“Σε δέκα χρόνια από τώρα θα είμαι 30 και ίσως θα έχω ένα μωρό. Θα έχω εκδώσει το δεύτερο album μου και η πραγματική μου μουσική θα κυκλοφορεί στα μεγάλα μου album”
Το κείμενο δε δημοσιεύτηκε ποτέ καθώς ο εκδότης θεώρησε ότι η Winehouse δε θα καταφέρει πολλά στη ζωή της. Μόλις λίγους μήνες πριν είχε κυκλοφορήσει ο πρώτος της δίσκος με τίτλο “Frank” και είχε γίνει διπλά πλατινένιος σύμφωνα με τη Διεθνή Ένωση Δισκογραφικών Εταιριών, με πωλήσεις δυο εκατομμυρίων αντιτύπων μόνο στην Ευρώπη.
Η Winehouse πέθανε στις 23 Ιουλίου 2011, σε ηλικία 27 ετών, από δηλητηρίαση από αλκοόλ και ενώ βρισκόταν σε φάση αποχής. Στο παρελθόν είχε επίσης παλέψει με τον εθισμό της στα ναρκωτικά, καθώς ήταν συχνή χρήστης ηρωίνης, κρακ και κάνναβης αλλά λέγεται ότι τα είχε κόψει από το 2000.
“Με βλέπω να νοικοκυρεύομαι, να παντρεύομαι και να κάνω παιδιά. Αλλά όταν σκέφτομαι μια μελλοντική οικογενειακή ζωή, σπάνια οι σκέψεις μου συμπεριλαμβάνουν και έναν άντρα στο πλάνο και αυτό είναι παράξενο” έλεγε τότε η Winehouse.
“Νομίζω ότι θα είμαι καλή μητέρα, δηλαδή το ελπίζω. Όταν θα κάνω παιδιά θέλω να είναι πολλά, τουλάχιστον πέντε. Θα δουλεύω από το σπίτι, θα έχω ένα στούντιο εκεί. Με φαντάζομαι να ηχογραφώ στο υπόγειο του σπιτιού και τα παιδιά να κατεβαίνουν ψάχνοντας τη μαμά και να προσποιούνται ότι τραγουδούν στο μικρόφωνο. Θα είναι πολύ γλυκό”
Η εκλιπούσα τραγουδίστρια είχε μιλήσει επίσης για την παιδική της ηλικία και τον περιβόητο επαναστατικό της χαρακτήρα. “Δεν ήμουν χούλιγκαν αλλά δε μπορούσα να συμμορφωθώ με τίποτα. Ήμουν κακή με την εξουσία και δεν ήθελα να μου λένε τι να κάνω. Δεν ήμουν ποτέ ηλίθια – ήμουν ένα έξυπνο κορίτσι που έκανε χαζά πράγματα”
Κατά μια ειρωνεία της τύχης, η Winehouse είχε ερωτηθεί σ’ αυτή τη συνέντευξη για το πώς θα ήθελε να τη θυμούνται και οι ευχές της έγιναν, κατά ένα μέρος, μια τραγική πραγματικότητα.
“Θα ήθελα να με θυμούνται σαν κάποια που δεν ήταν ικανοποιημένη με ένα επίπεδο μουσικότητας… σαν κάποιο πρωτοπόρο. Έχω πολύ χρόνο για να το πραγματοποιήσω και αυτό είναι συναρπαστικό. Έχω χρόνια μπροστά μου για να φτιάχνω μουσική.”

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight