Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυτό θα είναι το δωμάτιο του Μαζιώτη στον Ευαγγελισμό

Αυτό θα είναι το δωμάτιο του Μαζιώτη στο...

Τι αποκάλυψε ο διοικητής του νοσοκομείου Αν. Γρηγορόπουλος για τον τρομοκράτη

Αναστάτωση επικράτησε λίγα λεπτά μετά τη μία το μεσημέρι όταν στον Ευαγγελισμό διακομίσθη αιμόφυρτος ο Νίκος Μαζιώτης. Ο τρομοκράτης που λίγο νωρίτερα είχε πέσει στο έδαφος από την ανταλλαγή πυρών στο κέντρο της Αθήνας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους στο χέρι.

Ο διοικητής του Ευαγγελισμού Αναστάσιος Γρηγορόπουλος μίλησε αποκλειστικά στο star.gr για την κατάσταση της υγείας του τρομοκράτη αλλά και το δωμάτιο στο οποίο θα νοσηλευτεί.

«Όταν έφτασε στο νοσοκομείο, μεταφέρθηκε κατευθείαν στα επείγοντα, όπου και του υποβλήθηκαν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις. Διεγνώσθη με κάταγμα στο βραχιόνιο και αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε χειρουργείο» είπε ο κ.Γρηγορόπουλος, διαβεβαιώνοντας πάντως πως η ζωή του Μαζιώτη δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο

«Είναι θρυμματισμένο το οστό στο χέρι του. Υποβάλλεται σε χειρουργείο ορθοπεδικής φύσεως. Δεν είναι κάτι σοβαρό. Δεν κινδυνεύει ούτε η ζωή, ούτε το χέρι του» πρόσθεσε ο διοικητής του Ευαγγελισμού, επισημαίνοντας πάντως πως όταν ο τρομοκράτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο είχε τις αισθήσεις του, δεν μιλούσε αλλά πόναγε πολύ.

Πως είναι όμως το δωμάτιο που θα νοσηλευτεί ο Μαζιώτης;

Αληθεύουν τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο τρομοκράτης θα βρεθεί στο ίδιο δωμάτιο που είχε νοσηλευτεί και ο Σάββας Ξηρός.

Ο κ.Γρηγορόπουλος διέψευσε τα δημοσιεύματα, ξεκαθαρίζοντας πως ο θάλαμος κρατουμένων που θα φιλοξενηθεί ο Μαζιώτης βρίσκεται στον όγδοο όροφο και όχι στον δέκατο όροφο όπως λένε και δεν έχει καμία σχέση με εκείνον στον οποίο είχε νοσηλευτεί ο Ξηρός.

Μάλιστα, όπως διευκρίνισε ο κ.Γρηγορόπουλος σε αντίθεση με την πολυτέλεια που είχε το δωμάτιο του Ξηρού, το δωμάτιο του Μαζιώτη θα είναι ένας κλασικός θάλαμος για κρατουμένους, χωρίς χλιδές και ιδιαίτερες παροχές.

Όπως τόνισε ο κ.Γρηγορόπουλος,τα μέτρα ασφαλείας για Μαζιώτη είναι δρακόντεια, ενώ πολλοί άντρες των ΕΚΑΜ και της αντιτρομοκρατικής θα βρίσκονται έξω από τον θάλαμο του τρομοκράτη.

Ο κ.Γρηγορόπουλος είναι όπως είπε σε συνεχή επαφή με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και την ΕΛ.ΑΣ, ώστε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την μετέπειτα μεταχείριση του τρομοκράτη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις