Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιγιάλεια: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Πετροβούνι – Σύμμαχος των πυροσβεστών η βροχή

Αιγιάλεια: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο...

Πάει καλά η προσπάθεια κατάσβεσης

11:05 Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί εδώ και λίγη ώρα η φωτιά στο Πετροβούνι Αιγιάλειας. Σύμμαχος των προσπαθειών κατάσβεσης που καταβάλουν οι πυροσβέστες και η βροχή που πέφτει στην περιοχή.

09.55: Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην θέση «Λυκοχορός», αλλά λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή, πήρε διαστάσεις. Ωστόσο, η επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων απέτρεψε την επέκταση του πύρινου μετώπου προς κατοικημένες περιοχές.

9:43 Συνεχίζεται η μάχη των Πυροσβεστών με τις φλόγες στην Αιγιάλεια. Η φωτιά στην περιοχή καίει από χθες και αυτή την στιγμή το πύρινο μέτωπο βρίσκεται σε δύσβατο σημείο στο βουνό στη θέση Πετροβούνι.

Επί τόπου βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής αποτελούμενες από τα πληρώματα 15 οχημάτων καθώς και ένα πεζοπόρο τμήμα 14 ατόμων από την Πάτρα.

8:25 Σε εξέλιξη παραμένει μέχρι αυτή την ώρα η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χθες στα Κουνινά της Αιγιάλειας. Στο σημείο συνεχίζουν να επιχειρούν μεγάλες δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr τα πράγματα σήμερα πάνε καλά και σύντομα η πυρκαγιά θα μπορεί να τεθεί σε έλεγχο.

00.33 Πλησίασε οικισμούς η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας στην Κουνινά Αιγίου σε  δασική και αγροτική έκταση, αλλά αποφεύχθηκαν τα χειρότερα με την έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής που περιόρισε την φωτιά στη χαράδρα.

22.18 Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην Koυνινά Αιγίου στη θέση Αγία Παρασκευή.

Η φωτιά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του thebest.gr  έχει εκδηλωθεί από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε δασική και αγροτική έκταση και έχει σημάνει συναγερμό στην Πυροσβεστική.

6 οχήματα έχουν σπεύσει στη μάχη για την κατάσβεσή της. Στην περιοχή πνέουν αρκετά δυνατοί άνεμοι.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις