Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Kαταφθάνει για μία μοναδική live μουσική εμφάνιση ο Παντελής Παντελίδης στην Πάτρα

Kαταφθάνει για μία μοναδική live μουσική...

Ο λαικός ερμηνευτής βραβεύτηκε πρόσφατα και στα Mad Video Music Awards

Είναι ο λαικός τραγουδιστής που τουλάχιστον τα τελευταία δύο χρόνια σαρώνει στην κυριολεξία και έχει τεράστιο ρεύμα στην νεολαία και όχι μόνο.

Ο λόγος για τον Παντελή Παντελίδη που έχει καταφέρει να σιγοτραγουδούν σχεδόν όλοι τις επιτυχίες του «Γίνεται», «Δεν ταιριάζετε σου λέω», «Όνειρο ζω», «Είχα κάποτε μία αγάπη», κ.α.

Ο 31χρονος καλλιτέχνης που παρά την μεγάλη επιτυχία και τον πανζουρλισμό που παρατηρείται στα live μουσικά προγράμματα και εμφανίσεις του, παραμένει σεμνός και προσγειωμένος, αναμένεται το ερχόμενο Σάββατο 19 Ιουλίου 2014 το βράδυ, όπως μαρτυρούν οι αφίσες που ήδη τοποθετήθηκαν σε διάφορα σημεία, στην Πάτρα για μία μοναδική live εμφάνιση μαζί με την ορχήστρα του.

Όπως αναφέρει το σάιτ newspistol, ο Παντελής Παντελίδης στο πλαίσιο της φετινής καλοκαιρινής του tour, επιστρέφει και πάλι στο μαγαζί του Πατρινού επιχειρηματία Παναγιώτη Βασιλειάδη, στο Δρέπανο, περίπου 15 χιλιόμετρα, απόσταση από την Πάτρα.

Στην παλαιότερη live εμφάνιση που είχε κάνει στο κέντρο του Π. Βασιλειάδη «Volcano», είχε γίνει χαμός. Έχοντας στο πλάι του τις νέες και γοητευτικές τραγουδίστριες Αμαρυλλίδα και Ειρήνη Παπαδοπούλου (για την οποία μάλιστα έγραψε πρόσφατα ένα νέο τραγούδι) ο Παντελής Παντελίδης ξεσήκωσε το Πατρινό κοινό που είχε δώσει δυναμικό παρών. Όπως σημειώνει το newspistol, ήδη μόλις μαθεύτηκε η είδηση του νέου ερχομού του Παντελή Παντελίδη στην Πάτρα, έχουν αρχίσει και τα τηλέφωνα που ρωτάνε για τιμές σε τραπέζια και μπαρ!

Ο Παντελής Παντελίδης έχει γεννηθεί στις 23 Νοεμβρίου 1983 στη Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Αξίζει να θυμίσουμε ότι εργαζόταν ως αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού κατά το παρελθόν ωστόσο κάποια στιγμή της ζωής του, αποφάσισε να παραιτηθεί για να κυνηγήσει το μεγάλο του όνειρο που δεν ήταν άλλο από το τραγούδι.

Στην φετινή απονομή των Mad Video Music Awards, εν μέσω αποθετικής υποδοχής από το κοινό, κέρδισε το βραβείο Mad Greekz: Παντελής Παντελίδης / Όνειρο ζω. Το βραβείο παρέδωσε στον δημοφιλή καλλιτέχνη, ο ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight