Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φιλική ήττα για τον ΠΑΟΚ με 2-1 από τη Σταντάρ Λιέγης

Φιλική ήττα για τον ΠΑΟΚ με 2-1 από τη Σ...

Σκόραρε ο Κουλούρης

Αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά με ορισμένα θετικά συμπεράσματα είχε στο πρώτο φετινό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του ο ΠΑΟΚ, καθώς ηττήθηκε στην Ολλανδία από την Σταντάρ Λιέγης με 2-1.

Δεν αγωνίστηκαν για τον «Δικέφαλο» οι Ραζβάν Ρατς, Εργκους Κάτσε και Κρίστι Κιόσε, οι οποίοι αναμένεται να ενταχθούν στον κανονικό ρυθμό μονταρίσματος της ομάδας από την προσεχή Δευτέρα.

Οι Βέλγοι προηγήθηκαν στο 40΄ με πέναλτι του Μπία (μετά από χέρι του Βίτορ), για να ισοφαρίσουν οι Θεσσαλονικείς στο 60΄ με σουτ στην κίνηση από ον Κουλούρη.

Οκτώ λεπτά αργότερα ο Μπία παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία του ΠΑΟΚ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Το επόμενο τεστ για τους «ασπρόμαυρους» είναι την Τρίτη (15/7), με αντίπαλο τη Ντνιέπρ.

ΠΑΟΚ: Γιακουμής (46’ Μελίσσας), Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσικάς, Ποζατζίδης, Τζανδάρης, Μαντούρο, Μάρτενς, Κωνσταντινίδης, Πόζογλου, Παπαδόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Κουλούρης, Αθανασιάδης, Γκολάσα, Κίτσιου, Παναγιωτούδης, Πόποβιτς, Πολύζος, Σαββίδης.

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ: Τουράμ, Σταμ, Τεσέιρα, Αρσλάναγκιτς, Μίλιτς, Βαν Νταμ, Λουμάντζα, Μπία, Καρσελά, Μ' Μπόμπο, Εζεκιέλ. Αγωνίστηκαν και οι Φιόρε, Ονο, Ατζάρεβιτς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports