Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πατρινοί δίνουν 1.000 ευρώ το άτομο για να ακούσουν "πρώτη σειρά" τον Χούλιο Ιγκλέσιας - ΔΕΙΤΕ που και πότε

Πατρινοί δίνουν 1.000 ευρώ το άτομο για ...

Τι λένε πληροφορίες του thebest.gr

Πέρα από την Ελλάδα της κρίσης, εξακολουθεί να υπάρχει και η Ελλάδα της αχαλίνωτης χλιδής. Στις 30 Ιουλίου, ημέρα Τετάρτη, ο παγκοσμίου φήμης βάρδος του έρωτα Χούλιο Ιγκλέσιας θα εμφανιστεί στο Nammos της Μυκόνου για μια και μοναδική εμφάνιση η οποία έχει ήδη προκαλέσει πολλές συζητήσεις.

Η μετάκληση του Χούλιο Ιγκλέσιας στο νησί των ανέμων θα κοστίσει συνολικά 335.000 ευρώ. Στο ποσό περιλαμβάνεται η αμοιβή του Ισπανού τραγουδιστή, των συνεργατών του, τα αεροπορικά εισιτήρια, η διαμονή, οι εσωτερικές μετακινήσεις κ.α.

Εκείνο που δεν είναι γνωστό είναι ότι αν θελήσει κάποιος να δει από την πρώτη σειρά τον Ιγκλέσιας θα πρέπει να πληρώσει ποσό 1.000 ευρώ, όσο δηλαδή δυο μηνιαίοι μισθοί στην Ελλάδα του Μνημονίου. Αν είναι πιο συγκαταβατικός και θελήσει να είναι μια σειρά πιο πίσω θα κληθεί να καταβάλει 600 ευρώ. Η σειρά αμέσως μετά, η τρίτη, κοστίζει… μόλις 400 ευρώ και η τελευταία σειρά το… ευτελές ποσό των 200 ευρώ!

Ο Ιγκλέσιας θα τραγουδήσει, σε τέσσερα ντουέτα, μαζί με τον Αντώνη Ρέμο. Και ανάμεσα σε εκείνους που θα απολαύσουν το «δίδυμο» είναι τουλάχιστον και δυο Πατρινοί που έχουν ήδη κάνει κρατήσεις για την πρώτη σειρά, αυτή των 1.000 ευρώ, όπως πληροφορείται το thebest.gr!

Αυτή είναι η εικόνα της χώρας και η… ρότα των πραγμάτων. Οι πολύ πλούσιοι που δεν καταλαβαίνουν από… κρίσεις και πληρώνουν 1.000 ευρώ για να ακούσουν την βελούδινη φωνή του Ιγκλέσιας και οι πολύ φτωχοί που ζουν με τον φόβο των κατασχέσεων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight