Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

"Θα μεγαλώσουμε τον Παναιγιάλειο"

"Θα μεγαλώσουμε τον Παναιγιάλειο"

Η ομιλία του Αντώνη Ρέλλα στην πρώτη προπόνηση του Παναιγιαλείου

Τη στήριξη της δημοτικής αρχής και των οπαδών ζήτησε ο Αντώνης Ρέλλας στην καθιερωμένη ομιλία του στην πρώτη προπόνηση του Παναιγιαλείου που έγινε τη Δευτέρα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε ότι όλοι προσπαθούν να «μεγαλώσουν» την ομάδα του Αιγίου και εξέφρασε την πίστη του ότι οι «μελανόλευκοι» θα πετύχουν ότι στερήθηκαν πέρυσι, δηλαδή τη συμμετοχή στα play off.

Όπως δήλωσε ο Ρέλλας: «Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά και ευλογημένη, στο προπονητικό τιμ και στους ποδοσφαιριστές πάνω απ’ όλα υγεία και δύναμη. Ευχαριστώ κ. δήμαρχε για την παρουσία σας. Στηρίξτε αυτήν την ομάδα μόνο για έναν λόγο. Από το πρωί μέχρι το βράδυ η μόνη μας σκέψη είναι πως αυτή την ομάδα θα την μεγαλώσουμε. Η προσπάθειά μας είναι τεράστια.

Στους ποδοσφαιριστές έχω να πω ότι οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί και πρέπει πρώτα εσείς να το πιστέψετε. Οποιος δεν αντέχει αυτό το βάρος νομίζω από μόνος του θα φύγει. Η ομάδα με τη δύναμη του κόσμου, με την στήριξη της διοίκησης και με την αγάπη όλων των φιλάθλων πιστεύουμε ότι φέτος θα καταφέρει ότι στο τελευταίο δευτερόλεπτο της στέρησε πέρυσι».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports