Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Θρήνος και ένα τεράστιο "γιατί" στην κηδέια του Ερνέστου Παπαδόπουλου- Τραγική φιγούρα η μητέρα του

Πάτρα: Θρήνος και ένα τεράστιο "για...

Βουβοί και σε κατάσταση σοκ οι φίλοι του ακόμη αδυνατούν να πιστέψουν το τόσο ξαφνικό και τόσο άδικο τέλος

Θρήνος και σπαραγμός στην κηδεία του Ερνέστου Παπδόπουλου στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου, στον Άγιο Βασίλειο Πατρών. Τραγική φιγούρα η μητέρα του άτυχου 26χρονου, η οποία  πριν λίγους μήνες είχε εποχαιρετήσει τον πατέρα του και σύζυγό της πρώην αντιδήμαρχο της Πάτρας και πρώην νομάρχη Ηλείας Ηρακλή Παπαδόπουλο και σήμερα λέει αντίο στο μοναχοπαίδι της, ενώ βουβοί και σε κατάσταση σοκ οι φίλοι του ακόμη αδυνατούν να πιστέψουν  το τόσο ξαφνικό και τόσο άδικο τέλος, ενός ταλαντούχου και γεμάτου ζωή παιδιού όπως ο Ερνέστος. 
Ο Ερνέστος Παπαδόπουλος είχε γεννηθεί στον Χολαργό Αττικής, κατοικούσε στον Άγιο Βασίλειο Πατρών και είχε αποφοιτήσει από την Σχολή Πολιτικών Μηχανικών από το Πανεπιστήμιο του Λιντς στην βόρεια Αγγλία.

Ο 26χρονος άφησε χθες, λίγο μετά τις τρείς τα ξημερώματα την τελευταία του πνοή σε κέντρο διασκέδασης - μπαρ στο κέντρο της Πάτρας. Η είδηση μεταδόθηκε με αστραπιαία ταχύτητα σε όλη την πόλη καθώς ο Ερνέστος ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό παιδί με πολλές φιλίες. Συγκλονισμένοι είναι και οι  παλιοί φίλοι και συνεργάτες του πατέρα του Ηρακλή Παπαδόπουλου, που έσπευσαν να του πουν το τελευταίο αντίο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις