Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Επιδειξίας… σε παιδική χαρά στον Καστελόκαμπο!

Πάτρα: Επιδειξίας… σε παιδική χαρά στον ...

Έβαλαν τις φωνές οι μητέρες… πρόλαβε και εξαφανίστηκε

Φόβος και τρόμος έχουν γίνει οι ανώμαλοι επιδειξίες στην Πάτρα, αλλά αυτή τη φορά... ξεπέρασαν κάθε προηγούμενη! «Συναγερμός» σήμανε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στο Τμήμα Άμεσης Δράσης για εμφάνιση επιδειξία... σε παιδική χαρά!

Έντρομες κάποιες μητέρες που συνόδευαν τα παιδιά τους στην παιδική χαρά στον Καστελόκαμπο, είδαν έναν άνδρα να κατεβάζει τα παντελόνια του αδιαφορώντας για την ύπαρξη μικρών παιδιών. Θέλοντας να ικανοποιήσει τις ανώμαλες ορέξεις του και έχοντας στόχο τις μητέρες... έδειξε τα γεννητικά του όργανα χωρίς να υπολογίζει την παρουσία των λιλιπούτειων που έπαιζαν αμέριμνα στο χώρο, αναφέρει η εφημερίδα "Κόσμος".

Οι μητέρες ειδοποίησαν την αστυνομία, ωστόσο ο άνδρας πρόλαβε και εξαφανίστηκε τρέχοντας. Όχι επειδή σκέφτηκε πως θα συλληφθεί, περισσότερο φοβήθηκε τους άνδρες της περιοχής που θα επενέβαιναν «αναλόγως», ακούγοντας τις κραυγές των γυναικών τους.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που έχουμε εμφάνιση επιδειξία σε χώρο που παίζουν παιδιά. Το 2012 είχαμε σκηνές αλλοφροσύνης σε μια γειτονιά της Πάτρας, όταν δυο ανήλικα κοριτσάκια βρέθηκαν ξαφνικά αντιμέτωπα με έναν αδίστακτο σάτυρο που ξεγυμνώθηκε ξαφνικά μπροστά τους και άρχισε να τους επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα! Ο 49χρονος δράστης πλησίασε τα δύο ανήλικα κορίτσια ηλικίας 14 και 11 χρόνων τη στιγμή που έπαιζαν στο δρόμο και, αφού κατέβασε το παντελόνι του, τους έδειξε το ανδρικό του μόριο! Τα κορίτσια έβαλαν τις φωνές τρομοκρατημένα με αποτέλεσμα ο επιδειξίας να το βάλει στα πόδια και να τραπεί σε φυγή. Δεν πρόλαβε να εξαφανιστεί, όμως, καθώς κάποιοι περίοικοι που είδαν από τα μπαλκόνια τους τη σκηνή ειδοποίησαν την Αστυνομία δίνοντας την περιγραφή του. Άνδρες της Ασφαλείας Πατρών εντόπισαν τον 49χρονο επιδειξία λίγη ώρα αργότερα!

Και σε κατάστημα εσωρούχων!Τα κρούσματα εμφάνισης επιδειξιών έχουν αυξηθεί. Στις 5 Ιουνίου είχε προκληθεί αναστάτωση στο κέντρο της Πάτρας, όταν ένας ηλικιωμένος δεν δίστασε σε δημόσια θέα να κατεβάσει το παντελόνι του και να αυνανιστεί.Ο 70χρονος σταμάτησε έξω από βιτρίνα καταστήματος γυναικείων ενδυμάτων. Για αρκετή ώρα παρέμεινε στο σημείο παρακολουθώντας από απόσταση τις κινήσεις των υπαλλήλων αλλά και των πελατών της επιχείρησης και τότε ξεγυμνώθηκε και άρχισε να αυτοικανοποιείται...!Όπως ήταν φυσικό ειδοποιήθηκε η αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο, όμως ο ηλικιωμένος είχε εξαφανιστεί για να εντοπιστεί και να συλληφθεί λίγο αργότερα... ντυμένος!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις