Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μουντιάλ: Όλα τα βλέμματα απόψε στραμμένα στην Εθνική μας - Με αλλαγές ο Σάντος

Μουντιάλ: Όλα τα βλέμματα απόψε στραμμέν...

Τα σημερινά ματς

Ο αποκλεισμός της κατόχου του τίτλου, Ισπανίας, πριν καν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στην φάση των ομίλων, ήταν αναμφίβολα η είδηση της ημέρας στο Μουντιάλ. Οι «φούριας ρόχας» απογοήτευσαν εκ νέου και ηττήθηκαν με 2-0 από την Χιλή που προκρίθηκε πανηγυρικά στους «16» της διοργάνωσης, από τον 2ο όμιλο.

Παράλληλα και για τον ίδιο όμιλο, μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, η Ολλανδία επικράτησε της Αυστραλίας με 3-2 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση, ενώ η Κροατία συνέτριψε το Καμερούν με 4-0 και θα διεκδικήσει το «εισιτήριο» στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής με το Μεξικό, για τον 1ο όμιλο.

Από το σημερινό πρόγραμμα, ξεχωρίζει ο αγώνας της εθνικής Ελλάδας (01:00) με την Ιαπωνία, καθώς οι διεθνείς χρειάζονται μόνο νίκη για να ελπίζουν σε πρόκριση.

Ο Φερνάντο Σάντος ενδέχεται να κάνει κάποιες αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με την Κολομβία και πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει από την αρχή τους Φετφατζίδη και Μήτρογλου.

Παράλληλα, για τον 3ο όμιλο, η Ακτή Ελεφαντοστού θα αντιμετωπίσει (19:00) την Κολομβία, με τον νικητή να αποκτά ασφαλές προβάδισμα πρόκρισης, ενώ για τον 4ο όμιλο και στην αναμέτρηση Ουρουγουάη-Αγγλία (22:00), η ομάδα που θα ηττηθεί αποχαιρετά την διοργάνωση, ενώ η νικήτρια αναπτερώνει τις ελπίδες της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports