Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μέσι: «Φυσιολογικό να είσαι νευρικός στο πρώτο παιχνίδι»

Μέσι: «Φυσιολογικό να είσαι νευρικός στο...

Το άγχος ήταν η αιτία της κακής εμφάνισης της ομάδας του

Για την απόδοση της ομάδας του αλλά και για το γεγονός ότι στο "Μαρακανά" βρέθηκαν πάρα πολλοί συμπατριώτες του μίλησε ο Λιονέλ Μέσι, μετά το τέλος του αγώνα Αργεντινή-Βοσνία.

Το άγχος της πρεμιέρας ήταν σύμφωνα με τον ηγέτη της "αλμπισελέστε" η αιτία της κακής εμφάνισης της ομάδας του. Ο Αργεντινός δήλωσε ότι τον ενδιαφέρει μόνο η νίκη, καθώς η βελτίωση θα έρθει μέσα από τα παιχνίδια.Θεωρεί σημαντικό το γκολ που σημείωσε, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους Αργεντινούς που βρέθηκαν στο "Μαρακανά" και να τους αποθεώσει.

"Είναι φυσιολογικό να είσαι νευρικός στο πρώτο παιχνίδι. Το κυριότερο είναι να πάρεις απλά τη νίκη. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες στην επανάληψη, υπάρχουν πράγματα που θα πρέπει να δουλέψουμε, αλλά αυτό που μετρά είναι οι τρεις πόντοι. Ήταν ένα σημαντικό γκολ για μένα, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως μας σφράγισε τη νίκη.

Δεν περίμενα να βρούμε εδώ τόσους πολλούς Αργεντινούς και είναι κάτι που συζητούσαμε όταν φτάσουμε εδώ. Ελπίζω να υπάρχει η ίδια ατμόσφαιρα και στο επόμενο ματς, στο Μπέλο Οριζόντε".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports