Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το άκρον άωτον της κτηνωδίας! - Την βίασαν μπροστά στα μάτια του γιού της και την υποχρέωσαν να πιεί τα ούρα τους!

Το άκρον άωτον της κτηνωδίας! - Την βίασ...

Στην Ινδία

Νέα υπόθεση απάνθρωπης σεξουαλικής κακοποίησης στην Ινδία. Τριαντάχρονη γυναίκα κατήγγειλε ότι βιάστηκε ομαδικά από τουλάχιστον έξι άνδρες, μεταξύ των οποίων βρισκόταν και ο εν διαστάσει σύζυγός της, και στη συνέχεια υποχρεώθηκε να πιει ούρα.

Ορισμένοι ύποπτοι έχουν συλληφθεί και ανακρίνονται, όπως δήλωσε ο αστυνομικός επιθεωρητής της περιοχής Μανόζ Σάρμα Το θύμα, το οποίο είναι μητέρα ενός 10χρονου αγοριού, είπε ότι βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της περίπου δύο μήνες εξαιτίας διαφωνίας τους για περιουσιακά ζητήματα.

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι ο σύζυγός της την κάλεσε στο αγρόκτημά του για να συζητήσουν σχετικά με τη διαφωνία τους, αλλά όταν εκείνη έφθασε μία ομάδα ανδρών την χτύπησε, την βίασε και την περιέφερε γυμνή στο χωριό, μπροστά στα μάτια του γιου της.

Όταν η γυναίκα ζήτησε να πιει νερό, καταγγέλλει ότι οι άνδρες ούρησαν πάνω στο πρόσωπό της και την υποχρέωσαν να πιει, σύμφωνα με την Αστυνομία. Όπως δήλωσε ο κ. Σάρμα, οι δράστες κλείδωσαν την γυναίκα μέσα σε ένα δωμάτιο, ωστόσο τη διέσωσαν οι γονείς της μερικές μέρες αργότερα, οι οποίοι στη συνέχεια επικοινώνησαν με την Αστυνομία.

Το περιστατικό, το οποίο φέρεται να έλαβε χώρα την περασμένη Τρίτη στην περιοχή Καντούνα του κεντρικού κρατιδίου Μάντια Πραντές, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία την Παρασκευή. Σύμφωνα με το κρατικό συμβούλιο ελέγχου εγκλήματος, το 2013 σημειώθηκαν 4.335 βιασμοί στο Μάντια Πραντές, δηλαδή κατά μέσο όρο 12 βιασμοί την ημέρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις