Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

31χρονος έχει σχέση με... 91χρονη Κούγκαρ και περνάνε καλά! ΒΙΝΤΕΟ

 31χρονος έχει σχέση με... 91χρονη Κούγκ...

Τον ελκύουν οι... ρυτίδες της

Κούγκαρ: στη σημερινή διάλεκτο, ο όρος αναφέρεται στις γυναίκες που προτιμούν να έχουν εpωτικές επαφές με μικρότερους άντρες.

Ακόμη κι αυτός ο όρος όμως δεν μπορεί να περιγράψει επαρκώς το φαινόμενο της 91χρονης Μάρτζορι Μακούλ από τις ΗΠΑ, που κατάφερε και τύλιξε έναν 31χρονο, με τον οποίο μάλιστα κάνουν συχνά σεξ! Παρά τη διαφορά των 60 (!) ετών που τους χωρίζει, το ζευγάρι δηλώνει ευτυχισμένο, με τον Κάιλ Τζόουνς να αποκαλύπτει ότι έλκεται από τις ρυτίδες της συντρόφου του και από τα... στήθη της, που «έχουν κρεμάσει φυσικά».

Η Μακούλ, που είναι 41 ολόκληρα χρόνια μεγαλύτερη από την... πεθερά της, δήλωσε: «Η φυσική πλευρά της σχέσης μας είναι υπέροχη. Με εκπλήσσω και με εκπλήσσει. Δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο».

Από την πλευρά του, ο Τζόουνς τονίζει ότι «ο εγκέφαλος του κάθε ανθρώπου λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο: μερικοί άντρες προτιμούν τις ξανθές, μερικοί τις μελαχρινές, σε μερικούς, όπως και εγώ και κάποιοι άλλοι άντρες, αρέσουν οι ηλικιωμένες».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν πέντε χρόνια στο βιβλιοπωλείο όπου εργαζόταν ο 31χρονος, ο οποίος μόλις είδε την 85χρονη, τότε, Μάρτζορι την ερωτεύτηκε αστραπιαία και της ζήτησε το τηλέφωνό της! Αρχικά είχαν μια περιστασιακή σχέση, που όμως όσο περνούσε ο καιρός γινόταν όλο και πιο σοβαρή.

«Φοράω σεξι εσώρουχα στο κρεβάτι, αλλά προσπαθώ να μην βγάζω το σουτιέν μου, γιατί δεν έχει απομείνει πολύ στήθος», καταλήγει η 91χρονη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις