Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ανακοινώνεται νέο κόμμα μέσα στον Ιούνιο - Στους ιδρυτές και ο βουλευτής Αχαϊας Γιώργος Νταβρής

Ανακοινώνεται νέο κόμμα μέσα στον Ιούνιο...

Τι δήλωσε σήμερα

Μέσα στον Ιούνιο αναμένεται να ανακοινωθεί η ίδρυση νέας πολιτικής κίνησης από τρεις τουλάχιστον ανεξάρτητους βουλευτές, μεταξύ των οποίων και ο διαγραφείς από τους Ανεξάρτητους Έλληνες βουλευτής Αχαΐας Γιώργος Νταβρής.

Στο νέο κόμμα θα μετέχουν βουλευτές και στελέχη που προέρχονται τόσο από τους Ανεξάρτητους Έλληνες όσο και από άλλα κόμματα και όπως δήλωσε σήμερα ο κ. Νταβρής το ιδεολογικοπολιτικό στίγμα του νέου φορέα θα είναι προσανατολισμένο «στους πατριώτες, σε όσους αγαπούν την Ελλάδα και είναι κατά της διαφθοράς».

Ο κ. Νταβρής, μιλώντας στην εκπομπή «Αλφαβήτα» των Δημήτρη Αβραμίδη και Απόστολου Βουλδή στον Αντέννα Πάτρας 105,3 ανέφερε ότι σήμερα βρίσκεται στα Χανιά της Κρήτης μαζί με τους επίσης προερχόμενους από τους ΑΝ.ΕΛ. βουλευτές Χρυσούλα Γιαταγάνα (Θεσσαλονίκης) και Κώστα Γιοβανόπουλο (Ημαθίας), στο πλαίσιο επαφών για την συγκρότηση του νέου κόμματος.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι αντίστοιχες επαφές έχει κάνει ο ίδιος και στην Πάτρα, βρίσκοντας ιδιαίτερη απήχηση, τόσο από πολιτικά στελέχη όσο και από απλούς πολίτες.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις