Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

"Δεν θα υπάρξουν ποτέ ξανά καλά νέα για τον Σουμάχερ" - Η οικογένειά του προετοιμάζεται

"Δεν θα υπάρξουν ποτέ ξανά καλά νέα...

Δύσκολα τα πράγματα

Σχεδόν πέντε μήνες από το ατύχημα του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, Μίχαελ Σουμάχερ, και ενώ κανένα νέο για την πορεία της υγείας του δεν βγαίνει από το στόμα των συγγενών του, δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις του Γκάρι Χάρτστιν, πρώην επικεφαλής της ιατρικής ομάδας της Formula 1.

Ο Αμερικανός αναισθησιολόγος μέσω του μπλογκ του υποστήριξε πως το πιθανότερο είναι να μην υπάρξουν ποτέ πια καλά νέα για την υγεία του Σουμάχερ, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

«Οι πιθανότητες να ξυπνήσει μειώνονται με το πέρασμα των ημερών και θα γίνουν ελάχιστες μετά από έξι μήνες. Ουδείς σε αυτήν την κατάσταση επί ένα χρόνο μπορεί να επανακτήσει τις αισθήσεις του», προσέθεσε ο Χάρτστιν.

Σύμφωνα με τον αναισθησιολόγο, δεν έχει ο ίδιος άμεση ενημέρωση για την τωρινή κατάσταση της υγείας του Μίχαελ Σουμάχερ.

«Δεκάδες με έχετε ρωτήσει για την τωρινή κατάσταση του Μίχαελ. Προφανώς, δεν έχω άμεση ενημέρωση. Ακόμα, όμως, πιστεύω ότι αν υπήρχαν καλά νέα, θα τα γνωρίζαμε», αναφέρει μεταξύ άλλων, ενώ την ίδια στιγμή εμφανίζεται σχεδόν σίγουρος πως δεν θα υπάρξουν από εδώ και πέρα καλά νέα για τον Μίχαελ.

«Σε αυτό το σημείο, δεν θα είναι παράτολμο να πω ότι η οικογένεια ετοιμάζει ένα Δελτίο Τύπου», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight