Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κύπρος: Απόπειρα απαγωγής ανηλίκου αναστατώνει τα Κοκκινοχώρια

Κύπρος: Απόπειρα απαγωγής ανηλίκου αναστ...

Χθες με τη βοήθεια παιδοψυχολόγου, ένα 8χρονο αγοράκι από την Ορμήδεια κατέθεσε στην αστυνομία εξιστορώντας το απίστευτο περιστατικό

Υπόθεση απόπειρας απαγωγής ανηλίκου διερευνά η αστυνομία Δεκέλιας. Η όλη υπόθεση έχει προκαλέσει «πανικό» στην περιοχή μόλις έγινε γνωστή.
Χθες με τη βοήθεια παιδοψυχολόγου, ένα 8χρονο αγοράκι από την Ορμήδεια κατέθεσε στην αστυνομία εξιστορώντας το απίστευτο περιστατικό απόπειρας απαγωγής, του οποίου ήταν πρωταγωνιστής.


Σύμφωνα με τον 8χρονο, ενώ έκανε ποδήλατο σε κεντρική οδό του χωριού του, πρόσεξε ένα κόκκινο αμάξι που τον προσπέρασε και σταμάτησε λίγα μέτρα μπροστά του. Από το αμάξι κατέβηκε ένας άντρας με ξυρισμένο κεφάλι και αρκετά τατουάζ στα ακάλυπτα μέρη του σώματός του, με ένα μαχαίρι περασμένο στη ζώνη του παντελονιού του και κρατώντας χειροπέδες.

Ο «περίεργος» άντρας κατευθύνθηκε με άγριες διαθέσεις προς τον 8χρονο ο οποίος έντρομος, κατέβηκε από το ποδήλατό του και άρχισε να τρέχει προς κοντινή οικία φωνάζοντας παράλληλα βοήθεια.

Ο 8χρονος έγινε αντιληπτός από το μικρό επίσης σε ηλικία αγοράκι της οικογένειας η οποία διαμένει στην εν λόγω οικία. Τότε ο δράστης μόλις είδε πως έγινε αντιληπτός και από δεύτερο άτομο, έτρεξε προς το αμάξι του και τράπηκε σε φυγή.
Το περιστατικό αυτό παρά το γεγονός ότι είναι το πρώτο που φτάνει μέχρι τις αστυνομικές Αρχές, δεν είναι το μοναδικό που έχει απασχολήσει ειδικά τις τελευταίες μέρες τις κοινότητες των κοκκινοχωριών.

Τα δύο ανήλικα αγόρια, στην κατάθεσή τους πέραν της περιγραφής του δράστη, δήλωσαν πως το αυτοκίνητο του είναι χρώματος κόκκινου και το πρώτο ψηφίο στις πινακίδες τους είναι «Κ».

Φυσικά η όλη υπόθεση έχει κινητοποιήσει εκτός από την αστυνομία, όλους τους κατοίκους της περιοχής.

Επίσης κάποια άλλα περιστατικά που αφορούν παρόμοιες υποθέσεις, είτε διαψεύστηκαν είτε δεν έφτασαν ακόμα – για άγνωστους λόγους – στην αστυνομία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις