Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γυμνός εμφανίζεται σε μία σκηνή του νέου "X Men" ο Χιου Τζάκμαν - Ξέχασε ωστόσο να το πει στα παιδιά του που έμειναν έκπληκτα βλέποντας την ταινία

Γυμνός εμφανίζεται σε μία σκηνή του νέου...

Το φιλμ "X Men, Ημέρες ενός ξεχασμένου Μέλλοντος" που διανέμει η Odeon, συνεχίζεται για 2η εβδομάδα στα Ster Cinemas της Πάτρας

Μία «ευχάριστη» έκπληξη περιμένει τις γυναίκες θεατές της νέας και εντυπωσιακής υπερπαραγωγής του αγαπημένου κινηματογραφικού franchise των μεταλλαγμένων κόμικ ηρώων, «X-Men: Days of Future Past – Ημέρες ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος» που προβάλλεται με επιτυχία και στην Πάτρα, στα Ster cinemas, στη Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων.

Ο γοητευτικός Αυστραλός σούπερ σταρ, ο 45χρονος Hugh Jackman που υποδύεται τον Λόγκαν – Γούλβεριν, με τις κοφτερές λεπίδες που πετάγονται από τα χέρια του (ίσως ο πιο δημοφιλής ήρωας των X Men), σε μία σκηνή που εκτυλίσσεται την περίοδο του ’70, σηκώνεται από το κρεβάτι και το κοινό έχει την ευκαιρία να τον δει ολόγυμνο από πίσω!

Ωστόσο όπως έγραψαν με χιούμορ πολλά σάιτ και έντυπα του εξωτερικού όπως το Time, ο αγαπητός και καλογυμνασμένος ηθοποιός (το μυώδες σώμα του είναι αλήθεια πολύ εντυπωσιακό) ξέχασε να ενημερώσει τα παιδιά του για την ολόγυμνη (σύντομη πάντως σε διάρκεια) εμφάνιση του στη νέα ταινία των X Men που έχει σκηνοθετήσει ο Μπράιαν Σίνγκερ και έχει ήδη "σκίσει" εμπορικά σε όλο τον κόσμο.

Έτσι κι ο ίδιος ο Χιου Τζάκμαν όπως ομολόγησε, ένιωσε άβολα και αμήχανα και "κοκκίνησε" όταν τις προάλλες που ήταν στο σινεμά με την 9χρονη κορούλα του Άβα για να δουν την ταινία, εκείνη των ρώτησε αθώα γιατί δεν φορούσε ρούχα και συγκεκριμένα τα εσώρουχα του στην επίμαχη σκηνή!

Σε συνέντευξη του στην New York Daily News, ο Jackman ανέφερε ότι ήταν πολύ cool να βλέπει μαζί με τα παιδιά του (την ταινία είδε και ο 13χρονος γιος του), τη νέα του ταινία, τη στιγμή όμως της γυμνής, αποκαλυπτικής του σκηνής θυμήθηκε ότι δεν τα είχε προειδοποιήσει του τι θα έβλεπαν ξαφνικά!

Ο Χιου Τζάκμαν επίσης παραδέχτηκε ότι είχε και έναν ελαφρύ τραυματισμό στα γυρίσματα καθώς και ότι με τις λεπίδες του άθελα του χτύπησε ευτυχώς όχι σοβαρά δύο εργαζόμενους στο κινηματογραφικό σετ γυρισμάτων των X-Men.

Ο Jackman είχε ψηφιστεί ως ο πιο σέξι άνδρας στον πλανήτη από το περιοδικό PEOPLE το 2008. Πάντως αναφορικά με το γυμνό, ο Τζάκμαν αποκάλυψε ότι είχε γυρίσει γυμνή σκηνή και σε παλιότερες ταινίες του franchise αλλά αυτές απλά κόβονταν στο μοντάζ.

*Η ταινία όπου παίζει και η κούκλα ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς στο ρόλο της Mystique, στην χώρα μας έχει ήδη ξεπεράσει τα 35.000 εισιτήρια την 1η της εβδομάδα και συνεχίζει την προβολή της για 2η εβδομάδα από σήμερα. Προβάλλεται και σε 3d.

Nα αναφέρουμε τέλος ότι ο Χιου Τζάκμαν που ζει στη Ν. Υόρκη, σχεδιάζει να παίξει σύντομα στο θέατρο, στο Broadway στο έργο «The River».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight