Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Χρήστος Πατούχας προς τη Δημοτική Αρχή: Δρομολογείστε τη λύση για την απόδοση της Βεράντας στην Άνω Πόλη

Χρήστος Πατούχας προς τη Δημοτική Αρχή: ...

Ερώτηση προς το Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου

Στην ερώτηση προς τον Δήμαρχο Πατρέων και τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου ο επικεφαλής της Ανυπότακτης Πολιτείας Χρήστος Πατούχας επισημαίνει:

Κύριε Δήμαρχε, κύριε Αντιδήμαρχε,

Γνωρίζετε ότι στον χώρο της «Βεράντας» του Κάστρου, λειτουργούσε για πολλά χρόνια παιδική χαρά. Ήταν επί πλέον ο χώρος αυτός μοναδικός χώρος αναψυχής για πάρα πολλούς συμπολίτες μας, ηλικιωμένους και μη.

Από τις αρχές του τρέχοντος έτους, ο χώρος κλειδώθηκε από την αρμόδια Αρχαιολογική Υπηρεσία, για λόγους άγνωστους όσο και ακατανόητους. Στην πραγματικότητα, κανένας κίνδυνος για τον αρχαιολογικό χώρο, δεν υπήρξε και δεν υπάρχει από την επισκεψιμότητα του χώρου και από την λειτουργία της παιδικής χαράς. Η επίσημη ή ανεπίσημη εκδοχή της αρμόδιας Εφορίας Αρχαιοτήτων, πληροφορούμαστε ότι είναι η εγκατάλειψη του χώρου από τον Δήμο, ο ελλιπής καθαρισμός και η έλλειψη συντήρησης του.

Γνωρίζετε επίσης, ότι κάτοικοι της περιοχής, μετά από επανειλημένες παραστάσεις και έγγραφα υπομνήματα στην αρμόδια υπηρεσία,  και αφού συνάντησαν την απόλυτη όσο και αυταρχική άρνηση της, προχώρησαν στο άνοιγμα και τον εθελοντικό καθαρισμό του χώρου, προγραμματίζοντας την άμεση αναβάθμιση του και την πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Για την παρεμπόδιση αυτών των αυτονόητων και ελπιδοφόρων ενεργειών, υπήρξε, προφανώς με πρωτοβουλία της αρμόδιας υπηρεσίας, κινητοποίηση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων και δεκάδες προσαγωγές στην Γενική Ασφάλεια το βράδυ της παραμονής των εκλογών.

Κύριε Δήμαρχε, έχετε την δυνατότητα να λύσετε άμεσα το πρόβλημα. Τα εμπόδια είναι προφανώς τυπικά. Δεν είναι δυνατόν γραφειοκρατικά ή τυπολατρικά προσκώματα να στερήσουν από ολόκληρη την Άνω Πόλη έναν πολύ χρήσιμο ελεύθερο χώρο.

Περιμένουμε τις ενέργειες σας που θα λύσουν το πρόβλημα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις