Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πύργος: Tροχαίο με παράσυρση πεζού και εγκατάλειψη στην οδό Αλφειού - Νοσηλεύεται στην Πάτρα

 Πύργος: Tροχαίο με παράσυρση πεζού και ...

Συνελήφθη ο οδηγός

Σε νοσοκομείο της Πάτρας για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις, μεταφέρθηκε ένας 55χρονος από τον Πύργο, θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη. Ο άτυχος άνδρας περπατούσε στην οδό Αλφειού με το σκύλο του, όταν παρασύρθηκε από περίπου 30χρονο οδηγό ΡΟΜΑ, ο οποίος και τον παράτησε αιμόφυρτο στην άσφαλτο.

Το ατύχημα συνέβη λίγο πριν από τις έξι το απόγευμα της Δευτέρας, στην είσοδο της πόλης από την Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας. Ο ΡΟΜΑ οδηγώντας ένα αγροτικό φορτηγάκι είχε κατεύθυνση προς Πύργο, όταν παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά τον 55χρονο. Ο άτυχος άντρας βρέθηκε αιμόφυρτος δίπλα στο πεζοδρόμιο, ενώ οι περίοικοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν τα όσα είχαν διαδραματιστεί μπροστά στα μάτια τους.

Ο οδηγός όχι μόνο δεν σταμάτησε να βοηθήσει τον άνθρωπο που είχε χτυπήσει, αλλά πάτησε ακόμα περισσότερο το γκάζι για να απομακρυνθεί με ταχύτητα από το σημείο. Οι περίοικοι έσπευσαν σε βοήθεια, ενώ κλήθηκε αμέσως η Τροχαία Πύργου και το ΕΚΑΒ. Παράλληλα κλήθηκαν στο σημείο και άλλες δυνάμεις της Αστυνομίας που ενημερώθηκαν από τους γείτονες για τα στοιχεία του οχήματος και ξεκίνησαν άμεσα έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, πρώτα ψάχνοντας στους γειτονικούς καταυλισμούς.


Ο 55χρονος αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου, δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, του έγιναν ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα μεταφερόταν σε νοσοκομείο της Πάτρας για περαιτέρω εξετάσεις. Έφερε κυρίως θλαστικά τραύματα και κάποια μικροκατάγματα.


Αργά το βράδυ, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ρομά βρέθηκε σε καταυλισμό κοντά στη διασταύρωση Βουνάργου, ενώ συνελήφθη και ο οδηγός. Στους ανδρες της Τροχαίας δήλωσε πως φοβήθηκε μετά το ατύχημα και για αυτό τράπηκε σε φυγή.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις