Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ισοφάριση με «περίπατο» για τον Ολυμπιακό

Ισοφάριση με «περίπατο» για τον Ολυμπιακό

Κέρδισε με... ασυνήθιστη ευκολία τον Παναθηναϊκό

Μόνο ντέρμπι δεν ήταν ο δεύτερος αγώνας στη σειρά των τελικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν στο ΣΕΦ τον «αιώνιο» αντίπαλό τους με ασυνήθιστη για τέτοιες αναμετρήσεις ευκολία (89-64) και έφτασαν στο 1-1, με τη σειρά να μεταφέρεται στο ΟΑΚΑ για την τρίτη αναμέτρηση.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε και πέτυχε να δώσει πολύ γρήγορο ρυθμό από την αρχή ως το τέλος του αγώνα, τακτική που απέδωσε καθώς παρέσυρε τον Παναθηναϊκό στο πρώτο δεκάλεπτο, ενώ η άμυνά του καθήλωσε τους «πράσινους» στους 12 πόντους την ώρα που η πειραϊκή ομάδα σημείωνε 29!

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα με «πρώτα πιστόλια» τους Λοτζέσκι και Πρίντεζη, που είχαν σημειώσει ως εκείνο το σημείο από 8 πόντους, ξέφυγε με +16 στο 8΄ (23-7) και έκλεισε την πρώτη περίοδο στο +17 (29-12).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Μαυροκεφαλίδης πρόσφερε λύσεις στην επίθεση της ομάδας του, αλλά δεν είχε συμπαράσταση πέραν του Διαμαντίδη.

Ο Ολυμπιακός όμως συνέχισε να είναι εύστοχος και να κυριαρχεί στον αέρα και στις δύο ρακέτες και στο 17ο λεπτό έφτασε στο 46-25, με δύο συνεχή τρίποντα των Σπανούλη και Πέτγουεϊ.

Με 14/43 σουτ οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να διεκδικήσουν ανατροπή και μπήκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο με το σκορ στο -21 εις βάρος τους (46-67), με το υπόλοιπο της αναμέτρησης να έχει αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού απόψε ο Παναθηναϊκός δεν ήταν σε θέση να απειλήσει ούτε κατ΄ ελάχιστο τον μεγάλο αντίπαλό του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports