Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Κόροιβος στην Α2 Εθνική του βόλεϊ

Ο Κόροιβος στην Α2 Εθνική του βόλεϊ

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι η ομάδα του Κόροιβου Αμαλιάδας κέρδισε με 3-2 (25-16, 24-26, 15-25, 25-23, 15-11) σετ τον Απόλλωνα Πατρών στον 3ο τελικό της Β΄Εθνικής με αποτέλεσμα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να πανηγυρίσει την άνοδο στην Α2 ανδρών.

Η Πατρινή ομάδα μπήκε πιο δυνατά και με πολύ καλά ποσοστά στην επίθεση, πήρε το σετ και προηγήθηκε με 1-0. Στη συνέχεια η ομάδα της Αμαλιάδας ήταν καλύτερη, με όπλο το σερβίς αλλά και τον Τσερεγκούνη να είναι αποτελεσματικός στην επίθεση, πήρε τα 2 επόμενα σετ και προηγήθηκε με 2-1.

Στο 4ο σετ ο Απόλλων πίεσε με τα σερβίς και παίζοντας πολύ με πρώτο χρόνο πήρε το σετ κα ισοφάρισε σε 2-2. Στο ται-μπρεικ μπορεί ο Απόλλων να προηγήθηκε με 4-1 ωστόσο η ομάδα του Κόροιβου ισοφάριζε σε 6-6, 8-8 και προηγήθηκε με 11-9 φια να κατακτήσει το σετ και μαζί τη νίκη με 3-2 που έδωσε στην ομάδα της Αμαλιάδας το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α2 Εθνική.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Χριστόπουλος): Ζωντανός, Μπακούνης, Σ. Γιαννόπουλος, Βαλουξής, Γαμβρέλης, Κοσμάς,Γεωργακόπουλος (λ), Μητρογιάννης, Κόγκας, Ν. Γιαννόπουλος, Θεοδωράκης.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜ.: Τσερεγκούνης, Φ. Παναγιώταρας, Σ. Παναγιώταρας, Σωτηρόπουλος, Παπαθεωδώρου, Μαυροειδής,  Μιχόπουλος (λ),  Μαρκουτσάς, Τσαούσης, Μπίκος, Παναγιωτόπουλος. Αποστολόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports